Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krem BB

Polecane posty

Gość gość

Takie mam pytanie czy krem BB wklepujecie jak krem czy nakładacie jak fluid? Dziękuję z góry za odpowiedzi?

Gość gość
Nakładam jak podkład.

Gość gość
Jak fluid, ale u mnie się nie sprawdza, bo się roluje na twarzy jak te kremy matujące. Wystarczy że się nieświadomie podeprzesz ręką o polik, potrzesz oko, nos, albo się podrapiesz czy odgarniesz włosy z czoła i od razu masz ślad gołej skóry w tym miejscu, a wokół porolowany krem/podkład. Po kilku godzinach takiego normalnego dnia, a nie siedzenia w bezruchu, masz twarz w ciapki - placki fluidu na przemian z gołą skórą. Nic specjalnego.

Gość gośćjola
Wklepuje a potem moczysz rece w kale i pocierasz o derme swa na ryju i jest lala malowana.

Gość gość
A nie lepiej krem CC? Jest lzejszy znacznie.

Gość gość
ja uzywam bb i nic mi sie nie roluje :/ nakladam jak fluid...zacznij od srodka twarzy i rozcieraj na boki, zeby efektu "odciecia" nie bylo na granicy :) potem puder, róż, cien na brwi, tusz do rzęs, blyszczyk i gitarka ;) nie wiem ile musialabym nalozyc tego bb zeby sie rolowalo:/ przeciez to krem, naklada sie mega cienka warstwe, tak samo z pudrem...

delikatnie wklepuje, na to nakladam jeszcze transparentny puder zeby to nie tylko zmocnic, ale tez zeby pochlanial sebum i twarz sie nie swiecila ;) Mam puderek, Long Wear Finishing Powder z GR, z maczka kukurydziana i to wlasnie ona za te pochlanianie sebum dpowiada :)

Gość gość
To jakiej firmy bb polecacie?

Gość gość
vegas123 dziś WYPERIDALAJ stąd kvurva twoja spamerska mać!!! :o