Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta29a

Łysi i łysiejący faceci jesteście obrzydliwi!

Polecane posty

Gość Aneta29a

nie winię was za to że łysiejecie bo na to nikt nie ma wpływu, tak samo nic nie możecie zrobić żeby włosy wam odrosły ale zawsze możecie ZAMASKOWAĆ łysinę. Noście jakąś czapkę, kapelusz, kaszkiet, perukę, tupecik, cokolwiek, wszystko jest lepsze od pokazywania łysej pały albo łysej pały z "wiankiem". I nie piszcie głupot że to nie moja sprawa, bo pokazujecie się w miejscach PUBLICZNYCH i otoczenie chcąc nie chcąc ma z wami styczność; ostatnio idąc jadłam kebaba i miałam problem żeby go dokończyć bo zobaczyłam młodego, ok. 30-letniego faceta z bujnym wiankiem dookoła głowy, zemdliło mnie z obrzydzenia. Pokazywanie publicznie łysej skóry głowy powinno być zakazane, tak jak zakazane jest pokazywanie publiczne narządów płciowych, powinna być na to napisana ustawa. Łysol jeden z drugim raz by zapłacił mandat to następnym razem nie straszyłby otoczenia swoim wyglądem. Kto jest za?

Gość gość
też tego nie rozumiem przecież tyle jest sposobów żeby wam odrosły na nowo włosy :)

Gość Aneta29a
Od razu torpeduję ewentualny argument wysokiej temperatury - w każdym supermarkecie czy nawet na głupim targu z ciuchami dostanie się za parę złotych cienką, przewiewną czapkę z daszkiem, która nie będzie stanowiła dyskomfortu nawet przy 35 stopniach.

Gość gość
Durni ludzie jak autorka powinny mieć zakaz wychodzenia z domu a za głupotę powinna dostać grzywnę albo 100 godz prac społecznych,

Gość gość
A ty powinnaś mieć choć trochę poczucia wstydu i nie pokazywać publicznie swego paskudnego ryja bo aż w oczy koli taka szpetna morda

Gość gość
Jak sama wyłysiejesz to ciekawe co powiesz

Gość Aneta29a
Co się tak ciśniecie? Nie chciałam nikogo obrazić, po prostu łysiejącą głowę uważam za obrzydliwy widok i uważam że nie powinno być przyzwolenia żeby ją publicznie pokazywać. O***t też jest obrzydliwy i nawet na plaży nosi się majtki żeby go zakryć.

Gość gośćkosiarka
ja bym była za usunięciem ciebie z powierzchni bo zanieczyszczasz powietrze zdurnieniem ,bardzo mnie obrzydzają takie suuki jak ty

Gość gośćprzegrywka
autorka to niedojrzała osoba z zaburzeniami osobowosci, z wiekiem jej moze przejdzie...

Gość Aneta29a
Jak sama ODPUKAĆ wyłysieję to na 100% będę robiła to o co teraz apeluję - czyli będę ukrywać łysą głowę.

Gość gość
Jak ktoś o***t porównuje do łysej głowy to faktycznie z kimś takim nie powinno się dyskutować.

Gość gość
szamiesz kebaby więc pewnie jesteś tłusta, możesz wychodzić tylko w worku po kartoflach, inaczej mandat.

Gość gość
durnoty nie ukryjesz pajacu żeński

Gość Aneta29a
Nie porównuję o***tu do łysej głowy tylko dostrzegam analogię - jedno jest obrzydliwe i drugie jest obrzydliwe.

Gość gość
Łysej głowy może autorka i przykryje ale głupoty nie da się ukryć żadną peruką,

Gość gość
Obrzydliwa jest twoja głupota autorko

Gość gość
O! Już się obruszyły wyliniałe, kartoflaste janusze :D :D :D

Gość gość
autorko ty nikogo nie masz,osoba zakochana nie zwraca uwagi na innych

Gość Aneta29a
Wiedziałam że ktoś się dop...li do tego kebaba - to że raz kiedyś tam jadłam z powodu braku czasu i zabieganego dnia to nie znaczy że "szamię" kebsy regularnie. I nie jestem tłusta.

Gość gość
To ty autorko idziesz i jesz?. Spotkałaś takiego łysiejącego i nie mogłaś dokończyć. A jakby ci ten kebab wypadł na ulicę i pobrudził chodnik. To tylko zapaskudziłoby przestrzeń publiczną z takiego oto powodu, że ktoś chodzi i je zamiast uczynić to na siedząco w barze. Byłaby paskudna plama na chodniku. A tak poważnie co ciebie obchodzi czyjś wygląd itp, sobą się zajmij.

Gość gość
ale jadłas kebsa wiec święta nie jestes, co innego jakbys przeszla na vege :D:D:D Zacznij sie moze leczyć, bo ludzie są różni, jeden woli byc łysy, drugi lubuje sie w różowych beretach, jeesoo no. Pozyjesz te kilka lat dluzej - zrozumiesz...

Gość gość
za to że jesteście takie durne i wredne będę bajerować waszych facetów

Gość gość
Oczywiscie twoja głupota jest porażająca, prawie każdy ma w swojej rodzinie (ojca, wójka) czy wśród znająmych np ulubionego nauczyciela, kolegi który wyłysiał a słowa idiotki obrażają tych wszystkich

Gość gość
Aneta29a dziś Wiedziałam że ktoś się dop...li do tego kebaba - to że raz kiedyś tam jadłam z powodu braku czasu i zabieganego dnia to nie znaczy że "szamię" kebsy regularnie. I nie jestem tłusta. xxxxxxxxxxxxxxxxx Potoczne słownictwo, przekleństwa. Pięknie, pięknie. Brak czasu. można wyjść wcześniej i zjeść w spokoju.

Gość Aneta29a
20:34 - mam faceta i jestem zakochana, jesteśmy razem od 3 lat, co zresztą ma jedno do drugiego? Nie jestem aż tak zakochana żeby myśleć tylko tylko o nim i nie zwracać uwagi na cały świat, właśnie inteligentni ludzie zwracają uwagę na otoczenie. 20:38 - łysina to moim zdaniem zawsze nieestetyczny widok i defekt w wyglądzie, to że ktoś woli być łysy to nie znaczy że musi to pokazywać.

Gość gość
no a ja będę kręcić z zajętymi w ramach kary dla głupich cippp

Gość gość
Autorko,twoja glupota,jakby miala skrzydla to latalaby jak F16,hahaha.

Gość gość
Aneta ma chlopaka - otylego murzyna z bujnym gestym afro na glowie hahahaha

Gość gość
a to tego sobie odpuszczę ,bez przesady,

Gość gość
Łysa głowa może być równie dobrze elementem fryzury, razem z brodą itp.