Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta29a

Łysi i łysiejący faceci jesteście obrzydliwi!

Polecane posty

Gość gość
Nie wiem czy łysiejący faceci są obrzydliwi, ale wiem że nie mają szans na bycie w związku. Żeby być w związku z kobietą trzeba wyglądać jak model, niestety. Kobiety szukają tylko modeli do związku, a łysiejący model to się kupy nie trzyma.

Gość wianek faktycznie wyglada
tragicznie, ale lysa glowa ogolona na gladko jest juz OK

Gość gość
gość 2017.06.02 7:49 Hahah, jakiś Wojtek albo Kamyl porównuje się z Vin Dieslem A gdzie ty miernoto po gimnazjum widzisz jakies porownywanie sie? Potrafisz owlosiona ofiaro analfabetyzmu czytac chociaz troche ze zrozumieniem? :D:D:D

Gość gość
Tak sie w sumie obawialem ze idiotki zaraz zaczna o teksty o porownywaniu. Ale zeby do takiej Karyny trafic z przekazem, to trzeba by bylo do kazdego zdania dawac instrukcje jak czytac..

Gość gość
"Szczesliwi lysi. Nic im nie stoi nic im nie wisi" T o wypowiedz humorysty z Krakowa. Ja wole sto razy wiecej lysego mezczyzne niz idiote uczesanym resztka tylnych wlosow na czolo. Koszmar! Peruki dle mezczyzn to naprawde koszmar! Jestem juz stara kobieta, ale uwazam, ze wdziek, usmiech i oczy u atrakcyjnego, przystojnego mezczyny sa wazniejsze niz barani zarost na glowie :)

Gość ale wianek jest okropny
:O

Gość gość
Był kiedyś taki jeden 'esteta' w historii. Żydzi się nie podobali, bo mieli duże nosy, wielkie uszy i wyłupiaste oczy. W dodatku ubierali się dziwacznie, odprawiali te swoje cudaczne rytuały i izolowali się. W tych czarnych płaszczach też straszyli ludzi. Niepełnosprawni też zaniżali estetykę miasta i społeczności. Przecież tacy brzydcy, kalecy, fuj. Pozbyć się, spalić, najlepiej. Przypominasz mi go...

Gość gość
22:24 a co pani starszej przeszkadza jak facet zaczesuje włosy na czoło? Jak ma co zaczesywać i tak lubi, to niech się czesze. Albo peruki dla facetów - jak ktoś wyłysiał i nie chce pokazywać publicznie łysej głowy to co w tym złego że nosi perukę, zwłaszcza jeśli wygląda w niej młodziej i 10 razy bardziej atrakcyjnie? Ale dla starszej pani jedno i drugie to "koszmar" czyli w zasadzie mentalność autorki tematu :)

Gość gość
Przecież łysy facet na zero jest spoko, fryzura jak każda inna. Co innego jakieś maskowania, zaczeski itp. Fajny z twarzy, z dobrą budowa ciała (nie Parker), przeszywajace spojrzenie. Ech, aż się rozmarzyłam :)

Gość gośćczara
autorko tak to jest ze kto wyśmiewa kogos to w następnym życiu ma to z czego się wyśmiewał ,wiec w następnym zyciu masz łysine peruka będzie się zsuwac a przeszczepy nie będą dawac efektow dodatkowo będzie ci kasy na to brakować,milych doswiadczen

Gość gość
a jak mi nie wierzysz to cos mogę ci podrzucic

Gość gość
Masz racje autorko łysina jest obrzydliwa. Jest na to sposób, niech idą na przeszczep włosów koszt cos około 8 tys zł . Co duzo !? A kobieta to ma byc zawsze zadbana bez cellulitu a jak jej cyc opadnie to implanty ?! Myslicie ze to bie kosztuje, wymagacie by kobiety były zadbane to samemu marsz do lekarza na przeszczep a nie straszycie na ulicach

Gość gość
same straszycie tępotą ,ci kolesie mają w d***e opinie takich kretynek,oni mają zoną i ważniejsze rzeczy na głowie niż pindrzenie się bo jakas gówniara ma jazde w makówie,wasze wypociny sa ważne tylko dla was samych

Gość gość
mój zaczyna tracić włosy i powiem ci jedno s********j od mojego chłopa ,mi ma się podobać nie tobie i jak chce może calkiem wyłysieć a ty s********j do swojego ,proste nie

Gość gość
23:23 co? zabolało ? łysiejący cebulaku ? :D

Gość gość
mam włosy do pasa i jestem baba

Gość gość
i co kretynko łyso cii

Gość gość
23:27 to pewnie żona cebulaka :D

Gość gość
Jak masz takie bujne owłosienie to podziel sie ze swoim misiem :)

Gość gość
23:25 tak się ciska że niedługo będzie miała za chłopa wyliniałego Janusza :)

Gość gośćczara
500 duchów przekazało swoje dyktowania,oczywiście można nie wierzyć ,ale sa bardzo chronologicznie uporządkowane w czasie logiczne i bardzo ciekawe. jak was ciekawi co teraz robi duch hitlera i jakie są konsekwencje bycia złym zapraszam

Gość gośćczara
powyżej Dyktowanie matki Hitlera - Mój syn żył w Argentynie do 1964 roku. 12/05/2017 ,sa tez dyktowania Zbyszka Cybulskiego prezydenta kennediego i monroe ,i wiele innych,ktoś go wepchnął inną osobę pod koła sam musi tego doświadczyć w następnym życiu

Gość gość
to u nas na osiedlu jest taki facet ktory wylysial, a ma okolo 45 lat i ciagle - o kazdej porze roku nawet w upalky chodzi w czapce, a latem takiej z daszkiem. powaznie. szkoda troche gostka, bo ogolnie nie jest brzydki, ubiera sie bardzo dobrze, sylwetka tez spoko, tylko widac ze brak wlosow bardzo go boli.

Gość gość
Do tego co wkleił posty o duchach , chyba pomyliłeś tematy o prawie karmy.

Mój facet stracił ponad 70% włosów i wyglądał jak po chemii i musiałam cos z tym zrobić. I wsłałam go do http://bodycareclinic.pl/ na mezoterapię igłową i wszczepili mu nowe cebulki włosów i wygląda po tym dużó lepiej.