Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta29a

Łysi i łysiejący faceci jesteście obrzydliwi!

Polecane posty

Gość gość
Z pewnością u Zinedine Zidane'a jest to straszny defekt i coś co go zdyskwalifikowało. David Beckham okresowo także golił się na ,, zero''. Toż to granda

Gość Aneta29a
Hahah, jak łysa głowa może być elementem fryzury? :) To tak jakby powiedzieć że gołe ciało jest elementem ubioru. Broda czy zarost nie mają nic do tego. Ten od Murzyna z afro nawet mnie rozbawił, ciekawe co jeszcze nawymyślacie na mój temat.

Gość gość
Nie ma się z czego śmieć w sprawie fryzury, ponieważ wąsy czy broda również są częścią fryzury.Mają i to dużo. W przeciwieństwie do gołego ciała w całości Widać, że mało jeszcze wiesz. A może inaczej, może nie musisz się dowiedzieć

Gość Aneta29a
"wąsy czy broda również są częścią fryzury" - dobrze, zgadzam się, trochę niefortunnie się wyraziłam. Ale łysa głowa nie może być częścią fryzury bo jak brak włosów można uznać za część fryzury. Albo te obrzydliwe "wianki" :o

Gość gość
ludzie złośliwi często dostają raka

Gość gość
powiedz mi że to prowo , a nie musisz....to prowo

Gość Aneta29a
To nie jest prowokacja. To że mam określony pogląd w jakiejś sprawie z którym paru ludzi z kafeterii się nie zgadza to od razu znaczy że prowo? Nie uważam żebym pisała coś kontrowersyjnego.

Gość gość
dobrze autorka zwróciła na ten problem ja nie rozumiem jak można mieć łysinę i nic z tym nie robić

Gość gość
Najgorsze to jest to że taki łysol myśli że jak się ogoli na "zero" to nie widać że łysieje tylko że tak naprawdę ma włosy a goli się tak, bo lubi, a to g..no prawda; maszynka bez nakładki nie ogoli tak idealnie, to trzeba by dopiero pianką i maszynką do golenia :) w przeciwnym razie widać na głowie ślad po tych włosach tzw. "papieżówka", to też nieestetycznie wygląda. Nie wiem czemu autorka ma z tym taki problem :) ale coś w tym jest, mogliby chociaż założyć tą głupią czapkę, łysina to nigdy nie jest powód do dumy

Gość gość
ja jestem uduchowiona i np. lubię buddyjskich mnichów wieśniary :-)

Gość gość
Ci co tak atakują autorkę i wyzywają ją od głupich to w większości podają się za dziewczyny, a tak naprawdę to pewnie właśnie takie wyliniałe Janusze i Maćki :) jacy oburzeni że ktoś śmiał skrytykować ich MĘSKĄ :) łysinę.

Gość gość
a co mają zrobić przeszczep z waszych durnych peezd? I tak wiem że to prowo, bo taka głupia typiara nie ma prawa żyć

Gość piękna migotka
prowo nie prowo, ale mnie też obrzydzają takie wygolone głowy :/ albo takie z resztkami włosów. Z tą ustawą i mandatami to chyba przesada ale faceci mogliby bardziej zadbać o swój wygląd, a jakieś nakrycie głowy dobrze dobrane do stroju nie tylko ukrywa łysinę ale też zwiększa atrakcyjność, ale jasne, najlepiej iść na łatwiznę, wyłysiałem i nic z tym nie robię

Gość gośćkosiarka
uwierzcie mi że widok waszych pustych tępych spojrzeń jest najgorszy i jestem babą

Gość akimuszki1212
leki skutecznie leczace lysienie to kupa kasy i zachodu... z reguly wiekszosc lekow na porost stosuje sie 2x dziennie min 2h do tego mycie tego chyba ze tylko na noc i rano myc, suplementy , blokery dht itp w miesiacu z wszystkmi odzywkami kreatynowymi 300 zl ale da sie utrzymac geste wlosy pomimo androgenowego lysienia o ile ktos ma czas i checi cudowac i testowac nowosci ppp

Gość gość
smieszne prowo :D ale zgadza sie ze lysi i z lysla glaca nie bardzo a nawet w ogole nie jaraja i nie podobaja sie :O wiem ze to nie ich wina ale odpycha mnie lysina i faceci ogoleni na lyso:O

Gość Aneta29a
Wpadłam żeby zobaczyć jak się "rozwinął" mój wczorajszy temat :) Jeszcze raz napiszę, TO NIE JEST PROWOKACJA :/ dlaczego tylu ludzi tak uważa? Przecież nie napisałam nic specjalnie kontrowersyjnego, treść tematu jest przemyślana i kilkadziesiąt razy mądrzejsza od wielu tu zakładanych tematów o modelach, kobietach-pustakach, jakiejś Adze czy jeszcze czymś innym. Ja naprawdę tak uważam, to co napisałam. I nikogo nie obrażam - nie uważam że łysi są gorsi, twierdzę tylko że ze względu na łysą skórę głowy mają gorszy wygląd i powinni go maskować a nie obnosić się z tym i udawać że nie ma problemu.

Gość Ratujmy Aresa z Niewoli
Nie zgadzam sie z treścią tematu :D Obrzydliwe mogą być zboczenia, spaczony charakter, brak uzębienia, a nie brak włosów :D to tylko dodatek

Gość Aneta29a
gość z 22:32 z tą "MĘSKĄ łysiną" to też dobry wymysł co poniektórych łysoli :) im bardziej łysieje tym ma więcej testosteronu i tym jest bardziej "męski" :) kłamstwo niczym nie potwierdzone ale powtarzane przez takich ludzi dla sztucznego podreperowania ich własnej wartości. Nie znam szczegółów ale wiem że przyczyną łysienia jest przede wszystkim wrażliwość mieszków włosowych na jakąś tam formę testosteronu, DPT czy jakoś tak, w każdym razie chodzi tu o zaburzenia hormonalne, a to nie ma nic wspólnego z poziomem testosteronu czy w ogóle tzw. męskością :)

Gość Aneta29a
gość 23:09 jest wiele rzeczy/cech/zachowań które można uznać za obrzydliwe - zdradę, kłamstwa, obmowę, czyjeś nawyki, brak higieny, można by tak wymieniać. Ja założyłam temat taki jaki założyłam bo chciałam na to zwrócić uwagę. Nie chodzi o to żeby gnoić facetów bez włosów - wręcz przeciwnie, zwracając uwagę na defekt w ich wyglądzie i nakłaniając ich do maskowania go, chcę żeby nie "straszyli" i nie obrzydzali ludzi na ulicy i w ten sposób podnieśli swoją atrakcyjność. Nieważne jaką cudowną osobowość czy intelekt miałby taki wyłysiały facet, to zawsze łysina ujmuje mu atrakcyjności.

Gość Aneta29a
Dobrze dobrane nakrycie głowy, pasujące do stroju, podniesie atrakcyjność każdemu. Tylko że do tego trzeba trochę dobrej woli i minimalnego wysiłku, ale niektórzy to wolą cały czas świecić łysą pałą :o i jeszcze uważać się za przystojnych

Gość gość
Najbardziej rozśmiesza mnie jak łysi twierdzą że to męskie :D:D:D

Gość gość
A ja tam wylysialem, gole się jednorazowka na zero i jest git. A już na bank nie będę popylal w czapce w 30 stopniowym upale bo jakaś dziunia ma dziwne problemy :D Zresztą myślę, że np taki vin diesel nie narzeka na problemy z płcią przeciwna.

Gość gość
01:13 rozśmiesza ciebie fakt że ktoś bez włosów może być męski bo jesteś głupia, dla ciebie męskość to odpowiedni wygląd i nie wiesz idiotko że nawet najbardziej obrośniety facet może być zwykłym mięczakiem i słabeuszem że bycie męskim to kwestia charakteru a nie czupryny.

Gość gość
Autorko jestes yebnieta powinnas zdechnac

Gość gość
Karma powroci i sama wylysiejesz qrwo nedzna

Gość gość
7:49 Hahah, jakiś Wojtek albo Kamyl porównuje się z Vin Dieslem :) myśli że jak Vin Diesel albo Jason Statham nie mają problemów w kontaktach z kobietami to on też nie. Napiszę tak: Górnik Polkowice gra w piłkę nożną, Real Madryt też gra w piłkę nożną, analogiczne porównanie :)

Gość gość
Do 21:00 ty czytaj ze zrozumieniem, każdy albo prawie każdy ma w rodzinie np ojca, wójka, kuzyna który wyłysiał a ty głupia babo obrażasz ich, a idąc twoim tokiem myślenia są osoby kulturalne i inteligentne i tacy prostacy jak autorko .

Gość gość
ona specjalnie po was jeździ bo jest brzydka i czegos jej brakuje,zreszta mowila ze nie jest zbyt zakochana w swoim,swedzi ją c**a i wymysla,a za nią przybiegł już prawdziwy pasztet ,szczęśliwy jak sa takie akcje

Gość gość
Jak przeczytałem że to durne babsko chce ustawy przeciwko pokazywaniu łysej głowy to zaraz przypomniało mi się jak Szumi proponował "ustawą znieść ubóstwo"; a ona chce "ustawą znieść pokazywanie łysiny w miejscach publicznych" :)