Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mołek

Związek z osobą bardzo realistyczną

Polecane posty

Gość Mołek

Mam 34l. Kręcę z rozwódką 30l,z dzieckiem . Na początku było OK,dużo wspólnych chwil,marzeń. Ona ma pracę,ja też. Rodzice chcą dać swoje mieszkanie,a sami przenieść się do mniejszego. Jest "ale" tego wszystkiego. Od kiedy sytuacja się klaruje (ponad 1.5 roku) w temacie gdzie mieszkać,opieki nad dzieckiem itd ,to ona okazuje uczucia,ale mam wrażenie,że unika możliwości zamieszkania razem . Tak jakby temat był fajny,gdy był w sferze planów,marzeń,ale gdy nastał czas coś z tym zrobić,to zaczynają się uniki. Rozmowa? Była i to nie raz,ale nic nie wniosła .Ona waha się i tak to trwa . Zależy mi ,ale nie chcę na siłę nic robić,choć już męczy mnie jej brak decyzji. Boi się,że nie będzie tak jak myślała, gdy rozmawialiśmy o tym ? Nie wiem ,kobiety samotnie wychowujące dzieci tak mają? Tak jakby bycie samotną matką jej pasowało.

Gość Mołek
Jeśli się boi coś stworzyć,to po co staje się uczuciowa gdy ja odsuwam się ? Tak jakby chciała mnie mieć,ale tylko wtedy kiedy ona tego potrzebuje,albo zaczyna się bać,że mogę powiedzieć "dość". Czyli jedna z porad jest ,że one tak mają ,że niby chcą stworzyć coś nowego,ale w sumie,to dobrze być samej -zrozum tu kobiety ....

Zdajesz sobie sprawę że to nie jest łatwa decyzja ? daj jej czas samotnie przemyśleć, SAMOTNIE inaczej będziecie tkwić w martwym punkcie.

Gość gość
A to ciekawe bo zazwyczaj tu zarzuca sie samotnym matkom i rozwódkom że są desperatkami szukającymi jelenia który je będzie utrzynywał

Gość Mołek
Ile czasu ,to jest to trochę?

Gość gość
desperat sie odezwał

Gość gość zza miedzy
Widocznie jest atrakcyjna i czeka na kogoś lepszego.

Gość gość
jestem realistom

Gość gość
1,5 roku to wcale nie tak dużo czasu,by się zyciowo okreslać( rodzic z dzieckiem). Byc może jest niedługo po rozwodzie,ma tamten czas nieprzerobiony i stąd takie hamulcowe zachowania.