Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to rak ?

Polecane posty

Gość gość

Proszę o radę lekarza jeżeli na tym forum jest. Czy straszliwy fetor z ust przy oddychaniu + bóle ( na razie lekkie) w górnym płacie wątroby, to jest rak ? Chciałem zaznaczyć ,że ten fetor to naprawdę jest fetor kupy, i nic tutaj nie przesadziłem, ja go wyczuwam, i wyczuwają go inni. Byłem w przychodni,i przy rejestracji do lekarza, przy pielęgniarkach powiedziałem tak od siebie: ,,kurcze wali mi tak z ust, jakby rak mnie wpiepszał od srodka ,, ,wtedy zauwarzyłem dziwne porozumiewawcze spojrzenia pielegniarek, a jedna z nich tak od siebie samej dodała: ,,wreście sie domyslił, bo jakoś zaden lekarz nie umiał mu ( czyli mi ) tego powiedzieć.

Gość gość
Nie przejmuj sie, i tak kazdy zdechnie

Gość gość
Miales biopsje i badanie histopato, zeby to stwierdzic? Pielegniarki zazartowaly. Idz do rodzinnego, dentysty i laryngologa, gastrologa.

Gość gość
Nie masz raka

Gość gość
One mialy na musli zapach z ust a nie raka

Przy najszczerszych chęciach, nie da się postawić diagnozy przez internet :( Uspokajamy i zachęcamy do wizyty u laryngologa, opisane objawy mogą mieć bardzo różnorodne przyczyny. Nie wiemy skąd jesteś, ale we Wrocławiu zapraszamy do jednej z naszych klinik (więcej informacji na stronie www.medicusdcl.pl), na pewno pomożemy!