Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bol piersi i dreszcze bez zapalenia przy kp

Polecane posty

Gość gość

Witam. Co dwa - trzy tyg. boli mnie piers i mięśnie, mam dreszcze bez gorączki. Mam tak czwarty raz w ciągu dwóch miesięcy czyli od narodzin córki. Piersi są miękkie, laktacja się unormowała i zastanawiam się dlaczego tak się dzieje. Bylam u lekarza dwa razy, zbadał i nic nie stwierdził. Zastoju nie bylo, zapalenia też nie. Po dwóch dniach mija. Wcześniej karmiłam syna i nie miałam takiej sytuacji ani razu mimo że piersi często byly twarde od pokarmu. Teraz jak boli wyczuwam zgrubienie ale po karmieniu znika. Miała tak któraś z was? Martwię się ze to się będzie powtarzać. Ktoś zasugerował że zatyka się kanalik.

Gość gość
Moze to niewygodna bielizna albo ubranie zbyt ciasne? Ja mialam taki problem z zatkanym kanalikiem raz przez torbe, nioslam Ja na ramieniu i pasek wciskal mi sie w piers, ucisk przez dluzszy czas spowodowal zatkany kanalik. Musisz bardzo uwazac, bo nabawisz sie zapalnia. Jak syt sie powtarza sorawdzilabym staniki, powinny byc miekkie, bez fiszbin i w odpowiednim rozmiarze.

Gość gość
Staniki mam typowe do karmienia, te same nosiłam gdy karmiłam syna i nic sie nie działo. Nie wiem co moze byc powodem... Raz syn mnie uderzył w piers gdy siadał mi na kolana i później tak miałam ale to raz a co z pozostalymi razami? A raz mialam same dreszcze bez bólu piersi.