Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mieszkanie

Polecane posty

Gość gość

Jak znaleźć mieszkanie bez pośredników by nie było drogo lub jak w miarę szybko uzyskać mieszkanie z Urzędu miasta w większym mieście ? Chcę się przeprowadzić do miasta gdzie mieszka mój partner ale jeszcze nie chcę z Nim mieszkać bo mam za sobą długi i trudny związek więc wiadomo że zaufanie mam mniejsze,on to rozumie,sam wynajmuje mieszkanie. Mam 2 dzieci i aktualnie mieszkamy w mieszkaniu gdzie najemcą jest mój były i musimy się wyprowadzić,a poza tym to budynek w którym mieszka jego rodzina więc kolorowo nie mamy.Nie widnieję na żadnej umowie

Gość gość
Tanio, to tylko pod mostem. Nikt normalny nie wynajmie mieszkania samotnej matce z dwójką dzieci, bo potem nigdy jej z tego mieszkania nie pozbędzie się. Każde miasto w pierwszej kolejności przyznaje mieszkania ludziom w tym mieście zameldowanym. To nazywa się dbanie o własnych obywateli. Masz takie szanse na tanie mieszkanie, jak na wygraną szóstki w totka.

Gość gość
co to za głupoty piszesz ! moja koleżanka jest samotną matką i bardzo szybko z urzędu mieszkanie dostała 49metrowe