Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

studia pedagogiczne

Polecane posty

Gość gość

to wielkie nic nie polecam

Gość gość
Ludzie co tak pisza nie maja pojecia o pedagogice. Wszystko zalezy od specjalizacji na studiach, a wybor jest ogromny - od pedagogiki wczesnoszkolnej po dzial osobowy.

Gość gość
tak tak jasne jestem po wczesnoszkolnej 3 lata minely jakos mnie nikt nie przyjal..

Gość gość
jasne że specjalizacji jest ogrom, studia i może ciekawe ale z pracą ciężko, mnóstwo osób jest po tych studiach

Gość gość
Pedagogika jest dla barszo mało zdolnych , mało jest osób z powołania na tym miejscu

Gość gość
Jak ktos jest w zyciu niezaradny to i prawo mu nie pomoze. Trzeba byc kreatywnym, miec pomysl na siebie i umiec sie przebijac. Na pewno lepiej miec skonczona pedagogike niz nie miec nic i cale zycie spedzic na kasie w biedronce. Mam kumpla, ktora po filozofii pracuje w konsultingu w bardzo duzej miedzynarodowej firmie. Znam tez ludzi, ktorzy po ekonomii pracuja w call center....Dlatego nie ma reguly....

Gość gość
Kierunek dla Karyny z blokowiska. Jedyne słuszne kierunki to lekarski i stomatologia, ew coś ala mechatronika

Gość gość
ale p********z glupoty sa ludzie co maja studia i z*********ja w biedronce jak slysze to ze trzeba byc kreatywnym albo zaradnym to mnie szlak trafia to ja nie jestem zaradna wedlug ciebie a ty w jakim sensie jestes zaradna w takim ze cie ciotka wkrecila do szkoły albo biura zal xd