Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na szacunek trzeba sobie zasłużyć.

Polecane posty

Gość gość

Prawda?

Gość Tajemniczy_chłopak__D
Mało kto zasługuje...

Gość O moj boze
"Na szacunek trzeba sobie zasluzyc" Dziwi mnie, ze szczegolnie mowia to osoby ,ktore same nie maja szacunku do innych,ale na szacunek trzeba sobie zasluzyc.

Gość gość
21:58 Nie sądź a nie będziesz sądzony. A niby skąd ty wiesz, że autor/ka to osoba, która nikogo nie szanuje. Jakim prawem mieszasz ją z błotem?

Gość gość
21:58 niom. nie ma to jak od razu wyrazić swój osąd nie znając osoby.

Gość gość
Ale wiesz że jeśli twoja wypowiedź ma znaczenie dla wielu osób to tak naprawdę jest tylko jedna osoba która wie lepiej kiedy będzie ta pora na to aby odetkać kibel.

Gość O moj boze
22:03 Nikogo nie mieszam z blotem ,ocknij sie czlowiecze. Napisalam swoj poglad odnosnie tego tematu,poniewaz wiele razy zetknelam sie z takim pogladem u ludzi co ,wiele mowili o szacunku a takiego nie posiadali. Widac kogos cos zabolalo?moze masz cos na sumieniu. Czy ja tu kogos osadzilam? Wyrazilam swoje zdanie.

Gość O moj boze
Moge sie z kims zgadzac lub nie . I to nie ze wzgledu na brak szacunku ,ale z tym ze mam swoje zdanie .

Gość O moj boze
Jesli uwazasz ,ze na szacunek trzeba sobie zasluzyc, to co takiego robisz by ktos cie szanowal? Temat skania do myslenia ,bo jednak chyba malo jest tego szacunku wokolo

Gość O moj boze
Czy na tym forum jest szacunek .....raczej nie,a z czego to wynika? Z braku kultury osobistej. Ps.Szacunek wynosi sie z domu.

Gość O moj boze
Jaka wiedza sie dzielisz?

szacunek wynosi sie z domu? jestes kretynka z domu wynosi sie system wartosci, a nie szacunek wiele osob "szanuje" osoby starsze bo sa starsze, a moze taka "szanowana" osoba starsza zneca sie nad zwierzetami albo udostepnia nagie zdjecia dzieci? forum? na serio traktujesz zachowania na anonimowym forum jako wyznacznik tego co sie dzieje w rzeczywistosci?

Gość gość
Wiedza nie jest powodem, dla ktorego ktoś zasługuje na szacunek. Znam osoby posiadające wiedzę niesamowitą, a które zachowują się wbrew wszelkim zasadom (moralnym, etycznym). Szacunek winniśmy wszystkim, w przeciwnym razie nie szanujemy siebie samych.

Gość gość
jaki ty biedny

Gość gość
To temat łiskasa. Czesiek idż ty spac, po jutro nie zasluzysz sobie na szacunek szefa

Gość gość
Może inaczej- na szacunek trzeba sobie zapracować. Swoją postawą, kulturą, obyciem, taktem, empatią.

Swoją postawą, kulturą, obyciem, taktem, empatią. x tak, to prawda, ale dodac nalezy madrosc, wiedze, inteligencje, elokwencje, tolerancje jest caly katalog wartosci, ale te wartosci sa indywidualne, koles z trzema paskami na dresie bedzie szanowal innego kolesia z trzema paskami bo wyciska 10 kg wiecej i mial 5 blachar wiecej w swoim bmw :-)

Gość O moj boze
Pewnie,bo dla ciebie to za glupia jestem ,a ty za to myslisz ze wszystko wiesz. Widac jakie wartosci z domu wyniosles,jak dla mnie to jestes troche do przodu. A ta twoja zarozumialosc kiedys cie zgubi. Myslisz ,ze wiedza jest tylko wyznacznikiem w zyciu,obys sie pomylil. Na szczescie sa madrzejsi od ciebie. Wyzywanie od kretynek ,tylko na tyle cie stac? Blysnales wiedza.Nie znasz mnie a oceniasz. To sie nazywa ignorancja ,a nie szacunek. Chamstwo zawsze wyplynie na wierzch.

Gość gość
nie zgubi go, bo nie zda sobie nawet sprawy, kiedy ktos z niego zakpi

Gość O moj boze
Z.S. A ja nie rozmawiam z takimi knotami jak ty. A gdzie sie go najpierw uczysz?chyba raczej w domu,no chyba ze sie na ulicy wychowales? albo w dzungli

Gość gość
Uwazasz szacunek za absolut i relacje zwrotna? Jak to jest z ojcem bijacym dziecko, z morderca?

Gość gość
co Czesław, nie masz już argumentów?