Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja matka pije

Polecane posty

Gość gość

Moja mama od kiedy pamiętam nie piła,może w święta kieliszek wina i to wszystko,ale od kilku lat zaczęła przesadzac,ostatnio były chrzciny mojego syna,przyjechała do naszego domu przed mszą już na rauszu,było mi tak cholernie wstyd,a kiedy zapytałam czy coś piła bo czuć od niej wódkę,powiedziała że chyba oszalalam,właściwie to ostatnimi czasy tatą mi opowiadał ze pije codziennie a udaje że nie,mój tata jest już na emeryturze ,mama pracuje i po pracy tak się podobno relaksuje,jest mi przykro bo próbowałam z nią gadać,siostra próbowała,ale ona kłamie że nie pije,zbliża się siostry wesele i blagala żebym z nią pogadala,a nie wydaje mi się ze to coś da

Gość gość
Prosta sprawa: twoja matka jest krypto-alkoholiczką, która próbuje się maskować :)

Gość gość
bo ona nie wielbłąd i pić musi ! :D

Gość gość
Właśnie tata jej wykrzyczal kiedy się kłocili ze powinna się zgłosić na leczenie bo nie panuje nad tym,próbowałam z nią rozmawiać i ja i siostra ale to jak grochem o ścianę,ona się od razu irytuje i mówi że przesadzamy ze co się takiego dzieje jak od czasu do czasu wypije kieliszek wina,tylko ten niby kieliszek to butelki po wódce ukradkiem opróżniane i wyrzucane,niewiem co robić,na moim weselu kilka lat temu do godziny 11 była w miarę trzeźwa ale później upila się aż się zataczala,kilka razy już widziałam ją w takim stanie,a ostatnimi czasy za każdym razem kiedy przyjeżdżam do domu jest pod wpływem,ostatnio się poklocilysmy bo chciała wnuka na ręce ale czuć było od niej wódkę więc powiedziałam że jej nie dam dziecka skoro jest pijana,ojciec wstydzi się z nią gdziekolwiek wychodzić bo nie jest w stanie jej pilnować,zastanawiam się dlaczego pije,w sumie rodzice od kiedy pamiętam żyli razem ale osobno,każde żyło swoim życiem i chyba są ze sobą bo nie chce im się nic zmieniać,niewiem jak namówić ją na leczenie

Gość gość
Moja też chla,strasznie mi wstyd za nią,zezwalam z nią kontakt żeby nią wstrząsnąć,efekt taki że chla jeszcze więcej