Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Udalo mi sie i zamykam sie miesiecznie an jedzenie w kwocie 1000zl

Polecane posty

Gość gość

na 3 osobowa rodzine.Chciec to moc.I nie jadamy byle czego ale tez nie homary czy lososia- ktory jest ble.

Gość gość
Gratuluję ;-) Ja na jedzenie i podstawowe zakupy wydaję miesięcznie min. 2500, mamy dwoje dzieci w tym jedna nastolatka.

Gość gość
jedyny rarytasz miesa to piers z indyka.

Gość gość
Kochana czy możesz napisać nam przykładową listę zakupów i menu, bardzo cię proszę też chcę zacząć oszczędzać.

Gość gość
np. sniadanie- jaejcznica, omlet na slodko lub z warzywami.platki owsiane z owocami.ewentualnie kanapki, ogorek pomidor salata szczyiporek jajko. obiad zupa akukrat lubimy.lub ryz z warzywami i miesiem z piersi z kurczaka czy indyka.Min raz w tyg ryba ale np dorsz. duszony z warzywami.maz z racji pracy fizycznej moglby codziennie jesc schabowy z ziemniakami. kolacja pasta jajeczna, roz roznego typu salatki.albo np.zaiekane wrzywa z nadzieniem. papryka lub cukinia.

Gość gość
corka bardzo lubi kasze jeczmienna z warzywami. kupuje mieso np szynke lub lopatke. do tego papryka poeczarki ogorek kiszony.Jak zrobie mam na 2 dni.Obiad za ok 25zł. 0.80 miesa ok 12 zł, paczka kaszy za 3 zł, paryka+ogorki +pieczarki ok 6-7zł. surowka z kapusty kiosznej- do ktorej dodaje 1 jablko o marchew.a na 2 dzien z ziemniakami.