Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aasa kredyt opinie

Polecane posty

Gość gość
Najlepiej u nich wszystko posprawdzać na stronie. Ja korzystałem dwa razy i mogę z czystym sumieniem polecić.

Gość KredytNaCaleZycie
ja wziełam na 30 lat kredyt na budowe domu https://pracownia-projekty.dom.pl/arn_tofi_ce.htm. Rate mam ponad 1000 zł. Nie wiem czy to dużo czy to mało ale po 30 latach będe musiała oddać jeszcze raz tyle ile dostałam. Gdzie tu sprawiedliwość?

Gość gość
Ja polecam. Brałem u nich pożyczkę i jestem zadowolony. Nie było problemu z jej przyznaniem nawet mimo nietypowej historii kredytowej. Ogólnie jestem bardzo na tak.

Gość Leslaw39
Zwykła firma pożyczkowa.Z wysokim oprocentowaniem, z dość wysoka prowizją.Z drugiej strony maja dobra darmową pożyczkę a to jest moim zdaniem sporym plusem.No i udzielają pozyczek bez wiekszego sprawdzania zarobków danej osoby ( sprawdzają bik ale tutaj również nie mają jakich tam dużych wymagań). Porównaj sobie ich ofertę z innymi firmami pożyczkowymi: http://www.pozyczki-pozabankowe.pl/ Na stronie znajduje się ich lista.

Gość maddzia20
Jak dla mnie firma AASA jest najlepszą firmą pożyczkową jeśli chodzi o pożyczki pozabankowe, dużo lepsza opcja niż te chwilówki ludzie jak coś to idźcie do nich, pomogą wam !

Gość Monia72
Rzeczywiście, według mnie Asa kredyt to : https://www.aasapolska.pl/ - tutaj jest główna domena tej firmy. Niezłe pożyczki dają, sprawdzona pewna firma na Polskim rynku !

Gość gość
Super firma !

Gość MarciniakX
wg https://faraon24.pl/pozyczki/aasa/ największą bolączką AASA jest umowa podpisywana przy kurierze i dopiero potem przelew pozatym jedna z nejlepszych pożyczek ratalnych w internecie

Gość gość
W przypadku Aasa możliwe jest akurat wzięcie pożyczki całkowicie przez Internet :) Wystarczy wypełnić wniosek przez www.aasapolska.pl i potwierdzić za pomocą Blue Media.

Gość gość
Do kermitus - akurat aasa należy do jednej z tańszych pożyczkę ratalnych i ma dobrą renomę w porównaniu do innych, a na bank nie każdy może sobie pozwolić w dowolnym momencie, co nie? :)

Gość gość
Ja też mogę ich polecić z czystym sumieniem :) Fajny kalkulator mają na www.aasapolska.pl, można samemu wyliczyć koszty pożyczki

Gość gość
Pożyczki aasa należą zdecydowanie do tych które można uznać za bardo dobre. Ja na ratalne są tanie, spłaca się je do 24 miesięcy i jest sporo udogodnień typu wakacje od rat kiedy ktoś potrzebuje. ja mogę ich pożyczki polecić.

Gość gość
OSTRZEGAM! UWAŻAJCIE!! kiedy ktoś bierze pożyczkę, nie robi tego dla zabawy, przeważnie jest w wielkiej potrzebie, najgorzej kiedy chodzi o zdrowie... Pożyczkę dostałam szybko, owszem, bez żadnego sprawdzania i z obietnicami że będzie miło. Zdarzyło się jednak tak, że nie mogłam zapłacić w terminie, spóźniłam się kilka dni. Bardzo szybko dostałam upomnienie za 100zł i kolejne dwa za dwa dni, za które musiałam zapłacić po 250zł. No i niemal natychmiast przyszło wypowiedzenie pożyczki. Poprosiłam zaprzyjaźnionego radcę prawnego o opinię (żałuję ze tak późno), dowiedziałam się że jest to parabank i jedyne co ma uczciwe to konto w normalnym banku... Szybko spłaciłam dług w całości, radca doradził mi abym wpłaciła więcej bo oni na pewno doliczą coś do tej kwoty którą mi podali i wyślą upomnienie za które znowu zapłacę 250zł. tak też zrobiłam, wpłaciłam o 100 zł więcej. i dobrze zrobiłam, bo kwota powiększyła się o 25 zł... Pożyczkę mam z głowy, ale nie parabank! Zaraz po spłacie pożyczki zadzwoniłam i poleciłam zlikwidować konto a nadpłatę przesłać na moje konto. Oświadczyli że mają na to dwa tygodnie, które minęły kilka dni temu. Zadzwoniłam więc i zapytałam czy mam im wysłać upomnienie za 250zł. Okazało się że wymyślili sobie następne dwa tygodnie na uiszczenie długo który mają wobec mnie. I proszę sobie wyobrazić tym razem też roszczą sobie prawo do wyznaczanie terminu... jakim prawem pytam? Teraz to oni są dłużnikami!!! Poza tym pomyślcie sami, co to za "POŻYCZKODAWCA" który nie jest w stanie zwrócić kilkudziesięciu zł??? OSTRZEGAM PONOWNIE. ZASTANÓWCIE SIE ZANIM WPAKUJECIE SIE W KŁOPOTY Z TYM BARABANKIEM.

Gość gość
Ludzie, co wy piszecie. To są wszystko parabanki, pożyczasz 10000 i musisz oddać ponad 20 000. Mechanizm jest prosty, żeby zablokować zwrot odsetek przy wcześniejszej spłacie, same odsetki stanowią 10%, reszta to prowizja. Dawno w tym państwie powinni się rozprawić z tego typu instytucjami, to są zwykli najdelikatniej ujmując naciągacze.

Gość gość
Przede wszystkim to wszystkie koszty można zawsze sprawdzić na stronie i samemu podjąć decyzję, czy się opłaca czy nie. Nie wszyscy mogą sobie pozwolic na pożyczkę z banku.

Gość Aga

Dlaczego nikt nie bierze pod uwagę, że korzystając z poniższego linku, który otrzymujemy na maila po rejestracji, można uzyskać dodatkowy rabat:

http://promocjalimitowana.oferty-kredytowe.pl/o/salechannel.php?idSaleChannel=635&idDistributor=338153