Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawda jest taka że depresji się chyba nie da wyleczyć, to choroba przewlekła

Polecane posty

Gość gość
Mozliwe, pozbawienie ludzi poczucia bezpieczenstwa jakie daje spolecznosc, alienacja, nadmiar wyczerpujacej pracy, osamotnienie rodzin, to wszystko zaostrza kazda sytuacje kryzysowa az mozg pada i padaja wszystkie reakcje samoobronne razem z wola i sila przezycia.

Gość gość
14:54 Hahahaha 10/10

Gość gość
tak to zycze ci żeby spotkalo cię to co mnie choroba, brak wsparcia, przykre krzywdzace slowa od osob ktorym ufaleś, pierwszy rugi trzeci raz, 10 , 20, do takiego stopnia, że nie chcesz nie możesz już patrzeć na innych ludzi, i nie masz ochoty wchodzić w żadne relacje.. nie mozesz patrzec na geby takich zjebów podobnych do ciebie taj do ciebie wlasnie p******y anonimowy idioto./.. to chce ci przekazać bezmozgi paraityku ale k***a kiedyś ci zejdzie ten uśmieszek cwaniaczka z geby jak cie życie dobije.. zycze ci k***a oj zycze ci tego z aclegio serca,,,

"o ch*j wam chodzi naprawde nie zycze wam takiego stanu. A nie sorry wlasnie życzę... wam i waszym dzieciom p***busy mo że wtedy cos do was dotrze p**********i debile//" x Rozchwianie emocjonalne to nadal nie jest depresja...:)

Gość gość
jak twoje dziecko zachoruje zobaczymy jak dalej bedziesz szczerzyć zeby ty j****a bezmozga pokrako.. będziesz wtedyu pokazywc swoja silę, i to jaki jestes macho.. żebyś tak k***a ***** suko zdechla..

Wypraszam sobie MS. Użyłam w swoim życiu słowa "malkontent" co najmniej ze trzy razy. No chyba że ja jestem już "kiedyś" z tym swoim schyłkowym prime time ;)

Gość gość
Depresja jest niestety przez różne problemy, tylko z tymi problemami można wiecznie być i jak ta depresja ma minąć. Człowiek musi sam wyjść z tej depresji, ale czy potrafi ?.

Gość gość
malkontenctwo nie ma nic wspolnego z depresja, czlowiek w depresji nie uzala sie przed innymi, tylko ZAMYKA W SOBIE!

"tak to zycze ci żeby spotkalo cię to co mnie choroba, brak wsparcia, przykre krzywdzace slowa od osob ktorym ufaleś, pierwszy rugi trzeci raz, 10 , 20, do takiego stopnia, że nie chcesz nie możesz już patrzeć na innych ludzi, i nie masz ochoty wchodzić w żadne relacje.. nie mozesz patrzec na geby takich zj**ów podobnych do ciebie taj do ciebie wlasnie p******y anonimowy idioto./.. to chce ci przekazać bezmozgi paraityku ale k***a kiedyś ci zejdzie ten uśmieszek cwaniaczka z geby jak cie życie dobije.. zycze ci k***a oj zycze ci tego z aclegio serca,,," x Widzę, że pomimo pozornej niechęci do życia bardzo aktywnie się produkujesz:) A ja Ci życzę dużo zdrowia i powodzenia:)

Gość gość
czy dalej jestem małlo asertywna wg ciebie?? d***** s******lona.. p********yu mieszczuch masz się za wielkiego pana a jesteż zerem, a gardze to ja takimi jak ty zgrywaja nie wiadomo kogo, a przy pierwszje okazji sie zalamują innym wytykaja a swoich slabości nie widzą.. znalam kiedyś takiego kpil sobieze mnie, że sobie nie poradze itd po czym zwolnil sie pomiesiacy z pracy i zamieszkal z rodzicami bo byl misiu mobingowany w filie... tkie k***a nieudacznik sam jak ty coś czuje, ze moglbyś sobie podać z nim rece, cwaniaczek do swiata a wsrodku mmiekka c**a i to ja gardze takimi jak ty fuuu nawet splunać szkoda/.

"Rozchwianie emocjonalne to nadal nie jest depresja..." x haha :) ja też zaczynam mieć depresję, bo od ponad dwóch lat nie udaje mi się zmienić zawodu na lotto milionerkę (usatysfakcjonowałaby mnie też wczesna emerytura zaczynająca się od wygranej 5-10 milionów)

"jak twoje dziecko zachoruje zobaczymy jak dalej bedziesz szczerzyć zeby ty j****a bezmozga pokrako.. będziesz wtedyu pokazywc swoja silę, i to jaki jestes macho.. żebyś tak k***a ***** suko zdechla.." x Jeszcze wspomnij coś o moich rodzicach:)

Gość gość
no widzisz, już mi lepiej.

Gość gość
15:07, ok zapomniałam.

"czy dalej jestem małlo asertywna wg ciebie?? d***** s******lona.." x Jesteś na pewno chamowata, ale czy asertywna? Jakoś nie bardzo:)

Gość gość
jedno drugiego nie wyklucza, whatever

"Użyłam w swoim życiu słowa "malkontent" co najmniej ze trzy razy. No chyba że ja jestem już "kiedyś" z tym swoim schyłkowym prime time" x Może Twoje otoczenie nie zawiera tego podgatunku:)

czy ta gość rzucająca mięchem, to jest przypadek głębokiej depresji? bo coś tu nie gra - zamknięta w sobie, nie ma kontaktu ze światem... no chyba ze to są takie autoinwektywy (coś jak autoportret, czy autobiografia)

"malkontenctwo nie ma nic wspolnego z depresja, czlowiek w depresji nie uzala sie przed innymi, tylko ZAMYKA W SOBIE!" x No to dziunia, której posty w dialogu ze mną są tak mocno wykropkowane chyba nie jest zbyt zamknięta w sobie...:)

albo nawet lepiej byłoby to nazwać "samoinwektywacja" lub "samolżeenie" (dla mniej wprawnego oka - to od słowa obelgi) ;)

"No to dziunia, której posty w dialogu ze mną są tak mocno wykropkowane chyba nie jest zbyt zamknięta w sobie" x weź mi nie czytaj w myślach! ;)

Gość gość
wzielam sobie wasze rady do serca i przestalam zamykać się... nie to twoja biografia twojego s******lonego zycia na kafeteri

"jedno drugiego nie wyklucza, whatever" x Masz na myśli asertywność i chamstwo? Oczywiście że nie wyklucza, natomiast dziunia jest tylko chamowata, asertywność zero:)

Gość gość
juz tak szybko pomogliście mi ..czuje sie zdrowaaa

"Może Twoje otoczenie nie zawiera tego podgatunku" x to inna sprawa zawiera, i to niejednego. Rzecz w tym, że niektóre słowa są zrozumiałe dla mniejszości populacji, i tak też zrozumiałam Twoje "kiedyś" w odniesieniu do słowa malkontent. Trudne, to i zanika jego użycie :)

Gość gość
dla ciebie pani dziunia.. bylam zamknieta dopoki nie pomogliscie mi tutaj na kafeteri pisalam o tym we wczesniejszym poście.. zawsze pomagacie, dziękuje

"wzielam sobie wasze rady do serca i przestalam zamykać się... nie to twoja biografia twojego s******lonego zycia na kafeteri" x Wybacz, ale nie zauważyłem, żebyś była w ogóle zamknięta:) Co do inwektyw to nie jesteś zbyt kreatywna, powiedziałbym nawet, że przynudzasz:)

Gość gość
czuje, ze jestem innym czlowiekiem, teraz juz nie będe zamykać się ajak bede maialam prolem to od razu bije do tego spiertolonego malo stanowczego dziekuje