Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mdłości.

Polecane posty

Gość gość

Hej jestem w 7 tyg ciazy mam potworne mdlosci. Jak to pokonac czasem az wywoluja kaszel u mnie i w efekcie skurcz zoladka ktory jest bolesny. Jest na to lek? W zasadzie nic innego mi nie dolega tylko te mdlosci

Gość gość
Może potas Ci spadł? Jedz pomidory, banany, pij sok pomidorowy itp.

Gość gość
Mi pomagała melisa, z czasem przejdzie, musisz wytrzymać. Nie dopuszczaj do sytuacji żebyś miała całkiem pusty żołądek.

Gość gość
Przed wstaniem z łóżka zjedz pół suchej bułki. Dwa, trzy cienkie plasterki imbiru na szklankę, zalej wrzątkiem. Pij tyle szklanek ile potrzebujesz. Mnie to bardzo pomagało.

Gość gość
A nie masz czasami refleksu? Bo na to wskazuje kaszel.

Gość gość
Mnie niestety nic nie pomagało na mdłości i wymioty. A miałam je od rana do wieczora przez 4 miesiące. Po naparze z imbiru rzygałam dalej niż widziałam. Zjedzenie czegoś przed wstaniem z łóżka też nic nie pomagało. Tylko cola przynosiła ulgę, ale na krótką chwilę. Musiałam po prostu przeczekać :/

Gość gość
Przeczekać. Są sposoby, ale mi nic nie pomagało. Spróbuj migdałów, mięty pieprzowej, imbiru, w necie znajdziesz mnóstwo rad. Może coś pomoże. Mi pomagało jak zjadłam cokolwiek, jak miałam pusty żołądek jeszcze bardziej mnie mdliło. Ostatni raz zwymiotowałam w 18tyg.