Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostać z nim czy odejść

Polecane posty

Gość gość

Generalnie skłaniam się ku rozstaniu, ale... -naprawdę można na niego liczyć i to nie jest opinia 19 latki nie znającej życia. Cokolwiek się nie działo, zawsze był obok i wspieral. Pomagał. Martwił się -można z nim poważnie porozmawiać kiedy pojawia się jakis problem w naszej relacji i wykazuje chęć współpracy (co wcale częste u mężczyzn nie jest) -nie jestem materialistką, ale podobno to istotne, kiedy facet nie żałuje na Ciebie pieniędzy. On widać, że jej w ogóle nie liczy, zabiera na obiady czy kolacje, chce fundować wyjazdy etc -jest prostym człowiekiem z zasadami - to jest i plus, i minus -coś nas jednak łączy, wspomnienia, jakieś wspólne sprawy mimo wszystkich różnic między nami Minusy -denerwuje mnie brakiem swojego zdania -brakiem smaku, gustu, nie ma czegoś takiego wyrobionego, nie ma też w ogóle zmysłu artystycznego (nie pogadasz z nim o wielu rzeczach) -jest praktyczny, techniczny, a jedyna duża emocjonalność, jaką przejawia, to ta w stosunku do mnie - tutaj jest romantykiem absolutnym... -nie jest urodziwy czy reprezentacyjny i do tego ma nadwagę, z która miał walczyć (sam chciał), ale coś mu nie wychodzi (ja mu nic nie mówię, bo mi nadwaga aż tak nie przeszkadza) -Nie jest super higieniczny (czasami czułam od niego lekko pot albo zapach jakiejś "starszyzny", mimo mocnych sugestii to się poprawiło jedynie nieznacznie, myślę że niektórzy mają pewne rzeczy we krwi - a jemu się zdarza nawet rąk po toalecie nie myć. Nie zrozumcie mnie źle, nie jest ostatnim syfem, nie cuchnie, jest po prostu lekko niehigieniczny w takim ogólnym sensie, nieestetyczny) -chce się w przyszłości hajtać, może mieć dzieci, ja niekoniecznie -dla niego ja jestem centrum jego życia, wszystko inne jest pod (nawet znajomi poszli w odstawkę), ja nie mam takich poglądów na związek, dla mnie wszystko jest na równi i uważam to za zdrowy balan

Gość gość
Oprócz spraw z higieną to super facet. Coś mi się wydaje, że to on Ciebie powinien zostawić i znaleźć sobie fajną dziewczynę, z którą założy rodzinę.

Gość gość
przeciez to jest nedzne prowo! wypiertalay

Gość gość
jego glowna zaleta jest to, ze mu na tobie zalezy i o ciebie dba. jego glowna wada jest to, ze nie ma oprocz tego osobowosci. decyzja nalezy do ciebie.

Gość gość
14:09 Ja nikomu nie każę ze mną być. Jestem z nim szczera i on wie o wielu rzeczach, że nie planuję takiego czegoś etc.

Gość gość
Przepraszam, jakie prowo?...

Gość gość
wiele kobiet pewnie by nawet o odejściu nie myślało

Gość gość
ja bym odeszla

Gość gość
14:09 super facet ktory jest brzydki, nie dba o higiene i jest desperatem ktory widzi tylko swoja laske i trzyma sie jej jak rzep ? Super facet ma swoje zdanie, osobowość, nie jest pantoflem

Gość Elstera
Ale zrobiłaś z życia uczuciowego supermarket... Normalnie, jakbyś oceniała towar na półce sklepowej... A ja myślałam, że wystarczy, abyś odpowiedziała na podstawowe pytanie, 'czy go kocham'... Cóż, widocznie niektórzy ludzie to mają g...o w głowach...

Gość gość
14.09 to weź se mojego. Ma swoje zdanie czyli za każdym razem gdy coś powiem lub poproszę to tego nie robi ignoruje dyskutuje i chce zmieniać. Ma charakter?: pije i będzie pił bo lubi i ch/uj mi do tego. Poza tym dzwoni codziennie do mamusi która mu szykuje obiadki. Dać ci numer?

Gość gość
No, ale Twój nie jest taki fajny jak autorki, poza tym jestem mężatką.