Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On nietypowy

Czy znacie atrakcyjne i zadbane dziewczyny, które zostawiają owłosienie łonowe?

Polecane posty

Gość gość
a ja mam owłosienie tyle,że przycięte jak najkrócej w ładny trójkącik,,,usteczka,, -gładkie,żeby było jak polizać:)okolice bikini wygolone,pachy i nogi również.Jeśli mam basen depiluję się na zero ale czuję się potem kompletnie aseksualna i jakoś tak nieprzyjemnie.Mój facet uwielbia mnie taką-prawdziwa Kobieta przez duże K.-ponętna,zmysłowa,a nie dziecko.A do tych,którzy uważają,że to brak higieny-oglądajcie te swoje p****le dalej.A już kompletnie śmieszy mnie facet w wygolonym fajfusem.A dopiero musi go uwierać ten brak chroniącego owłosienia w majtkach;)

Gość gość
ja lubię zmieniać tam wygląd - na zmianę niewielkie paseczki i trójkąciki różnego kształtu, na specjalne okazje nawet podbarwiane. Jedna zasada bezwzględnie obowiązuje - "usteczka" i okolica całuśnie gładkie. Wyjątkiem są wyjazdy na plaże. Wybieram takie miejsca gdzie możemy czuć się swobodnie - bezwzględnie toples, a do opalania nawet u nas zwykle zdejmuję majteczki. Na południu luz, w mniejszych ośrodkach nawet na zwykłych plażach nagość nie dziwi. Do wystawiania ciała na słońce i widok na ogólnej plaży wymyślne paseczki wydają się nieco prowokujące, a naturalne wydaje mi się gładki wygląd. Tak po prostu czuję się swobodniej, pomimo, że widać każdy szczegół mojej kobiecości.

Gość gość
"wlosy nie sa praktyczne dziś poza majtki moga wystawac" I o to chodzi! Wtedy oczu nie mogę oderwać. Skoro już wiem, jak wyglądają kudełki, to nie mogę się oprzeć domysłom CO DALEJ? To tak jak dekolcik bardzo bliski sutkom swą krawędzią.

Gość a i tak większość panien
goli sobie dzisiaj tyłek :( co do wystających włosów - co za dużo, to niezdrowo

Gość przekichane jak
z majtek wyłazi