Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Cześć, Jestem w 3 gim. Podoba mi sie dziewczyna która chodzi do mojej klasy. Od dłuższego czasu siedzimy razem w ławce chociaż ma ona bardzo dobrą przyjaciółkę ktorej nie opuszczała. Ostatnio miałem tez komers i tańczyłem z wieloma dziewczynami lecz ona cały czas sie kręciła obok mnie. Podczas naszego tańca była bardzo szczęśliwa i widać było, ze cos sie dzieje. Kiedy była przerwa na zjedzenie czegoś cały czas na mnie patrzyła i sie uśmiechała. Gdy wszyscy poszli tańczyć zostaliśmy z kilkoma moimi dobrymi kolegami, ona siedziała na przeciwko mnie lecz kiedy rozmowa z moimi z nimi i rozmowa sie rozkręciła sie to ona natychmiast przesiadła sie do mnie i przytuliła. Wiadomo jak to koledzy odrazu dziwne spojrzenie, wiec poszliśmy na inne piętro szkoły gdzie byliśmy chwile sami lecz nas zobaczono i musieliśmy wrócić. Po komersie kiedy sie pożegnaliśmy i 3/4 osób poszły ona była smutna( jak każdy wkoncu juz sie nie zobaczymy wszyscy) pocieszałem ja lecz Pani zawołała mnie. Kiedy wróciłem ona siedziała z moimi kolegami i rozmawiała na mój temat( słyszałem bo dzwoniłem do mamy i trochę podsluchalem) Niestety musiałem jechać bo przyszła po mnie mama, kiedy porzegnalem sie po kolei z każdym to ona zaczęła płakać i biegła do mnie aby mnie przytulić. Ona nie należy do osób które przytulają każdego. Rozmawia z wieloma chłopakami ale wydaje mi sie, ze jak rozmawia ze mną to jest jakaś inna. Proszę was o pomoc co moge zrobic aby z nią byc. Na wycieczce która była nie dawno tez cały czas była obok mnie nawet przy moich kolegach których średnio lubi. Mogła iść do dziewczyn lecz siedziała ze mną. Myśle, ze cos sie dzije. Nie chce tego zwalić i proszę o pomoc. Chce ja zabrać do kina i na lody ale mam problem jaki film wybrać. Myśle czy zrobic z tego niespodziankę, ze jedziemy do miasta i nagle idziemy do kina czy razem mamy wybrać film. Czy moze iść na same lody albo zabrać ja na zakupy. Ogólnie to i tak cała szkoła mowi, ze jesteśmy razem bo w wakacje często nas widywano razem lecz nie przeszkadza nam to. Proszę was o jakieś porady i tak wypisałem nieźłą historię i pewnie was zanudzam tym ale to dla mnie ważne.

Gość gość
sama sobie gimbo do książek ić!!