Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znaleźć faceta do tańca i do różańca?

Polecane posty

Gość gość
Tak robią z "gwiazdami" na ich "życzenie" my oglądamy później ich hybrydki

Gość gość
Motyw kokonu jest w teledysku Dody faktycznie w tym co syrenę tam gra i oczywiście u Lady Gagi trumna kokon te sprawy to było chyba w Bad Romance..

Gość gość
Nie musisz w nic wierzyc. wez olowek kartke cyrkiel. porob troche regularnych figur zgodnie z zssadami matematyki. wyjdzie ci przy okazji pajeczyna pajak i wszystkie stale znane nauce rzsdzace tym swistem. perspektywa pi zaleznosci miedzy liczbami figurami brylsmi. rysije sie to tak jsk tka sie pajeczyne. .

Gość gość
Trygonometria pitagoras tales niewymiernosc ulamki fizyka chemia swiat. cyrkiel olowek i utkak sobie plan swojego seoata pulapku

Gość gość
Sorki odnoza mi sie placza:)

Gość gość
Tak czy inaczej to skomplikowanie rodzi sie z prostej oszczednej techniki tkania sieci rowniez w wymiarze czasowym. podejrzeam zreszta ze czas wynika z bezruchu. podobno to najmocniejszy prad na swiecie a my dziwnym trafem z nim nie plyniemy. w zasadzie to sie cofamy w czasie skoro on plynie do przodu bez nas. czyli ze uplyw czasu to unieruchomienie w trzech wymiarach co dawaloby mam w sumie 6

Gość gość
Co do pamieci to rowniez jej utrate da sie tym wytlaczyc. po prostu poplynela razem z czasem. zatem tkwimy tu ukryci w pajeczej sieci miotanej wpadaniem w nia ofiar i dzialaniami pajaka i nazywamy to ruchem w czasie i przestrzeni

Gość gość
Zwliles to tym pająkiem a chciałam pogadać o swiatach. ..

Gość gość
zreszta jak sie plynie z czasem to pamiec nie jest potrzebna swiadomosci. pewnie jest jakas bryla a moze w pajeczynie utkwila jedynie nasza seiadomosc? a byc moze caly ten pajak i siec to lapanie wiatru w zagle. nie wiem. tak czy inaczej trzeba lazic po olinowaniu czyli udawac zeglarza albo pajaka. pajak zglupieje ewentualnie ruszymy te lajbe z martwych wod wreszcie

Gość gość
a o czym wg ciebie nawijam? o zaswiatach?

Gość gość
To gadamy czy nie? bo nie wiem czy nosa pudrowac

Gość gość
Chociaz nie wiem czy pajaki maja nosy. jak tak to zaloze sie ze na odwloku bo w koncu pajak jakiby nie byl to najnormalniejszy koles w sieci a sila rzeczy musi robic wszystko odwrotnie niz jego goscie. on kreci toba ty sie krecisz dookola chociasz pewnie myslisz ze to swiat wiruje.

Gość gość
Na dyskotece w czestochowie

Gość gość
co jaracie?