Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hmmm

Polecane posty

Gość gość

Przychodzi taki czas w życiu człowieka, że pewne błache rzeczy tracą na znaczeniu, a zaczynamy dostrzegać te poważniejsze. Otóż nie wiem co powinienem zrobić, jestem z kobietą od kilku miesięcy, ona ma rodzinę, ja jestem kawalerem. Wiedziałem o tym, zgodziłem się na taki stan rzeczy bo bardzo się w niej zakochałem i kocham po dzień dzisiejszy. Natomiast coraz bardziej mam poczucie osamotnienia, spotykamy się, jest między nami chemia, jest sex, tylko... Strasznie mnie to irytuje, że przychodzi godzina i tak jak by dzwonił dzwonek, ona musi już wracać do domu. Bardzo pragnę tego żeby ona chociaż raz ze mną została, żeby wtuliła sie we mnie zasneła i obudziła rano. Rozmawiałem z nią wielokrotnie na ten temat, ale kwituje wszystko westchnieniem. Ja w kółko sypiam sam, a ona sie dziwi dlaczego nazywam swoje łóżko trumną i w kółko powtarzam, że jest mi zimno. Chciałbym żeby ona była naprawde ze mną, chociaż raz na jakiś czas. Nie czuje sie przez to jak jej facet, tylko pakiet rozrywkowy. Ciągle jesteśmy obok siebie, ale jeszcze sie nie zdarzyło żeby ze sobą. Jestem już trochę za dorosły i mam coraz mniej czasu na to żeby go marnować, ale ją kocham, tylko nie radzę już sobie w roli małpki w zoo którą można pokazać koleżance, w roli robota który zrealizuje to do czego jest zaprogramowany. Jestem człowiekiem którytak jak każdy potrzebuje ciepła, bliskości i to stawia mnie w kropce.

Gość gość
sam wlazłeś w taką kropke i sam możesz wyjść nikt ci nie pomoze

Gość gość
Czyli tak: ona mq rodzine-meza dzieci tesciowa mstke ojca przed ktorymi cie ukrywa oraz znajome swoje i rodziny (chyba ze tez je ukrywa przed rodzina) krorym sie toba chwali jako funkcjonalnym robotem tudziez seksowna malpka z duzym bananem i jakims cudem te znajome ktore pewnie maja ochote na jej meza jako jedyne dochowuja wiernosci i xsprzysiegly ze nie pisna o tobie nawet slowa bo moze je tez roochniesz

Gość gość
Czekaj czekaj. no tak. nic nie chlapna bo juz je roochasz:) zamykam posiedzenie. skazuje cie na wieczna samotnosc narcystycznego egoisty obludnika

Gość gość
Czyli ze jestes skszany na sukces;) Nawet dzieci swoich nie bedziesz musial chowac lozyc na gowniarstwo bo zaloze sie o swoje mieszkanie ze ci gumki pekaja na tym wielkim koootasie

Gość gość
Hmmm spróbuj ją zrozumieć... Po pierwsze skoro jest a w zasadzie bywa z Tobą to pewnie dlatego, że czuje się okrutnie samotna w swoim związku... Można dzielić z kimś łóżko w nocy i wyć z osamotnienia... Po drugie, pewnie by chciała pozostać z Tobą na całą noc, ale wtedy co poczują jej dzieci jak matka nie pojawi się nie wróci do domu? Po trzecie jeśli czujesz że marnujesz w ten sposób swój cenny czas to zakończ tę sytuację i poszukaj innych opcji. P.S. Jej westchnienie przy rozstaniu tłumaczy wszystko.

Gość gość
Albo jest z niej totalna ściera, albo cię śledzi.

Gość gość
wspolczuje. jestes typem romantyka i .. bedziesz cierpial. ona prawdopodobnie cie wykorzystuje do zaspokajania swoich potrzeb seksualnych.. i tyle tego. ona z malzenstwa nie wyjdzie. problem w tym, ze do niej cos czujesz. nic nie zrobisz. radze na ile starczy ci sil zrezygnowac z tego ukladu. odcierpiec swoje, zajac sie pasjami i porozgladac za nowa miloscia. a podobno najlepszy sposob na znalezienie milosci jest przestac jej szukac :) :) powodzenia!