Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrozpaczona

Polecane posty

Gość gość

Mam 33 lata. Wlasnie jestem w trakcie rozwodu. Nie mam dzieci, znajomi maja juz pozakladane normalne rodziny... Siedze w domu sama,maz sie juz wyprowadzil. Bylismy 11 lat razem. Czekalam , az zdecyduje sie na dziecko... chcialam być uczciwa - zoastalam z niczym

Gość gość
Rodzina to same problemy, ciesz sie

Gość gość
33 lata to jeszcze nie ma tragedii znajdziesz jeszcze fajnego faceta i bedziecie mieli gromadke dzieci zobaczysz ;)

Gość gość
Ja zostałam z dzieckiem. Ty przynajmniej uchronilas ewentualne dziecko przed tym z czym moje będzie musiało się zmierzyć 8 lat razem. Małe dzieciątko, które jeszcze nic nie rozumie.

Gość gość
Ciesz sie ze nie masz dziecka.Bedzie ci latwiej zaczac od nowa...

Gość gość
Sama nie wiem. Smutno mi, że nie mam dziecka, z drugiej strony dobrze bo y tylko na tym cierpiało. Wiem, że decyzja z rozwodem jest właściwa ale nie chce byc sama. Nie mam pomysłu gdzie szukać miłości... Znajomi maja juz rodziny, naawet nie ma z kim gdzieś wyjść

Gość gość
nie mam nawet sie do kogo odezwać, mieszkam sama

Gość gość
Moze ma problem i nie moze miec dzieci a ty na to nalegalas wiec wolal odejsc i dac ci prawo do wlasnego szczescia. Dla wielu facetow jest to bardzo wstydliwy temat i nie przyznaja sie do niego. Faceci nie sa tak wylewni jak kobiety.

Gość gość
Nie zostalas z niczym, tylko masz nareszcie czysta sytuacje. Pozbylas sie faceta, ktory tak naprawde nie byl az tak do ciebie przywiazany jak ty do niego. Masz 33 lata -- super, cale zycie przed toba! Jakies 50-60 lat. Dlaczego wpadasz w pulapke zasciankowego myslenia, ktore wartosc kobiety mierzy plodnoscia i skazuje na wegetacje i uslugiwanie innym po urodzeniu dzieci? Maz i dzieci to nie jedyna droga. Jestes wolna i mozesz dokladnie wszystko: zmienic kraj, pojsc na studia czy kursy, podrozowac, zarobic kase na dowolny cel i realizowac marzenia. Wszystko co chcesz. Wyjedz z tej prowincji, bo po 30tce zycie sie dopiero zaczyna.

Gość gość
mogł miec dzieci. problem był dodatkowo taki, ze nie mozna było na niego liczyć itp nie bede sie rozpisywać niepotrzebnie. Ja bardzo chciałam mieć dzieci, taka normalna rodzine. Moze poprostu musze uporzadkowac swoje życie jakoś, potem sie ułoży. nie chce być sama, nie ma sie do kogo przytulić , pogadać, nie wspomnę o seksie

Gość gość
nie bardzo mam pomysł gdzie poznać kogoś sensownego i czy moje serce jeszcze "się ruszy"

Gość gość
Autorko postu Jak rozumie to najbardziej obawiasz się samotności?? Oraz tego że sama nie dasz sobie rady z dzieckiem??

Gość gośćto ja założyłam temat
obawiam sie samotności i tego, że nigdy juz nie bede mieć dzieci. przez 11 lat z nim byłam więc to 1/3 mojego życia

Gość gość
Te ktore nie maja bachorow narzekaja ze nie maja a te ktore maja ze maja. Idiotki hihi :D

Gość gość
Przechodzony związek. Przykre.

Gość gość
13:58 Idź se pohihac gdzie indziej :o żałosny śmieszku

Gość gość
Zryj kal debilko

Gość gość
Autorko wróżek ze mnie marny ;) nie wiem czy będziesz miała czy tez nie(dzieci), ale wiem, ze w życiu mało jest pewników :) Podkładaj się od nowa i żyj :)

Gość gość
Poskladaj * cholerny podpowiadacz ;)

Gość gość
może to i przechodzony zwiazek. ale ślub był w międzyczasie, małżeństwem byliśmy prawie 5 lat. 3 lata temu byłam w ciąży, niestety skończyło sie to żle. potem obiecywał, że będziemy mieli az w końcu w tym roku powiedział, że nie chce mieć. Skończyło sie rozwodem

Gość Gośćto ja zalozylam temat
Myslalam ze da sie tu z kims pogadac