Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta 43 letnia jest już stara?

Polecane posty

Gość gość

Byłam dzisiaj na parku linowym, przeszłam bez problemu wysoką trasę ale slyszalam komentarz że jestem już stara. Czy wypada w moim wieku biegać po drzewach. p.s. Nie mam dzieci.

Gość gość
To zależy kto patrzy

Gość gość
Na to pytanie musisz odpowiedziec sobie sama. Ludzie zawsze będa komentować. jesli to lubisz i sprawia ci to przyjemnośc to nie rezygnuj z tego. Wypada/nie wypada to głupie pytanie. Powinnaś się zapytać: Chcę tego czy nie chce tego. Jesli to lubisz to nie rezygnuj - ludzie gadać zawsze będą. I to od ciebie zależy czy będziesz robić to co ty chcesz czy to co ludzie będa chcieli.

Gość gość
jeśli przejmujesz się tym co mówią inni i nie potrafisz sobie radzić z krytyką (nawet tą bezzasadną) to zrezygnuj, ale ja na twoim miejscu nie zwracałabym uwagi na to co ludzie mówią tylko na to co ja o tym sądzę.

Gość gość
Mentanie napewno. Do głowy by mi nie przyszło zadawać sobie pytanie czy wypada mi biegać po drzewach :-)jestem od Ciebie dużo starsza i też fizycznie sprawna:-)

Gość gość
Zalezy na co za stara ?na gumki do włosow z hello kitty,kinder i inne niespodzianki ,neonowo-zielone pazurki chyba tak ,ale na bieganie zdecydowanie nie ani z kijami ani po sklepach :)

Gość gość
Jeżeli lubisz sex i masz nie udawane orgazmy to nie jesteś jeszcze "babcią" chodzi o wiek :-)

Gość gość
sa mnisi co zyja po 500 i się nie starzeją,jak czesc tego potrafisz to wiesz

Gość gość
powiem Ci szczerze,że jestem starsza i mam wy/je/bane na to co inni o mnie myślą