Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiszek

nie umiem gotować

Polecane posty

Gość kiszek

Witajcie, otóż mam21lat, od kiedy pamiętam domem zajmowałam się ja, mama zostawila tatę, zostawaliśmy sami. Możecie wierzyć, lub nie, ale od 6 klasy podstawówki robię wszystkie rzeczy w domu, oprócz gotowania. Moj tata zawsze dobrze gotował, a przede wszystkim całkiem dobrze mu to szlo. Problem zaczął się gdy poznawałam swojego chłopaka. Oczywiście umiem podstawowe rzeczy, typu ziemniaki, kotlety mielone, schabowe,mizieria, ale po prostu nie lubię gotować. W domu jest czysto, pranie zrobione, w kuchni czysto (bo naawet nie miałam okazji bałaganu zrobić). Mojego chłopaka to trochę irytuje, bo dziewczyna jego brata pracuje w gastronomii i często mu coś gotowała pysznego, a ja ograniczałam się do kawy. Po prostu nie lubię gotować, w knajpach tez nie jadamy, moje daniaa to kanapki.... Co robić

Gość gość
Jesteś bezużyteczna, weź odejdź od chłopaka i daj mu związać sie z kimś wartym uwagi

Gość kiszek
jak bezużyteczna? co ty piertolisz? takiego loda , żadna nie zrobi mojemu chłopakowi jak ja zrobię. w końcu od dzieciństwa musiałam dorabiać. a upiorę gdy zachlapie majty czy spodnie lodem.....

Gość kiszek
Nie podszywaj się, ulomie