Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Alergia

Polecane posty

Gość bhytui

alergia na śnieg

Gość jowitabalon

Ja mam alergię na kurz. To jest męczące, bo w mieszkaniu jak nie odkurzyłam czy nie wytarłam kurzu z mebli to ciągle kichałam i bez leków się nie dało 😞 ciężkie to. A alergia niemała. Ale pomogło mi ozonowanie, bo ozon dezynfekuje i usuwa roztocza, i co ważne to zupełnie bezpieczne jak ozonują fachowcy przeszkoleni i odpowiednio wyposażeni w sprzęt. Potem trzeba tylko przewietrzyć i jest spokój na jakiś czas. 🙂 u mnie była firma Airozone i jestem zadowolona z jakości ich usług. 

Gość karolina

Jak szukałam nam inhalatora do domu to nie będę ukrywać że dużo bazowałam na opiniach w internecie. Kupiłam Alergia Stop i jestem zadowolona z tego jak działa. Szybko, wygodnie bez hałasu. W zasadzie wszystko to co czytałam na temat inhalatora w sieci to mi się teraz potwierdza. Poza tym cena bardzo przystępna biorąc pod uwagę że sprzęt jest atestowany, bezpieczny, w 100 proc medyczny.

Gość mako

Przy alergii koniecznie poczytaj o oczyszczaczach powietrza Kup oczyszczacz powietrza do domu. Dziala cuda https://www.vivus.pl/moje-finanse/jest-okazja-jest-pozyczka/oczyszczacz-powietrza-czy-warto-walka-ze-smogiem-w-twoim-mieszkaniu/