Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek25

Co tym sadzicie

Polecane posty

Gość Maciek25

Siema.Mam problem chodzi o kobiete z ktora jestem juz chwile.Kocham ja i planuje z nia przyszlosc.Lecz mam wrazenie ze ostatnio sie popsulo... Czyli wczesniej bylo inaczej. Ostatnio dosc czesto z jest strony pojawiaja sie gadki ze ja w******m potrafi nawet krzyczec ja jestem dosc spokojny i nie nawidze klotni nie potrafie nawet..Ostatnio pojawily sie zarzuty ze nigdzie jej nie zabieram nie mowie ze ja kocham mowie ale twierdzi ze za malo..co nie do konca jest prawda bo.Ja nie lubie siedziec w domu tylko wolnym czasie gdzies wyskoczyc.. podczas z jednej sytuacji znajoma z chłopakiem byla u niej nagle znikad poszedl tekst ze nic nie potrafie bardzo mnie to zabolalo poczulem sie ten gorszy.. zawsze pamietam o jej swietach od czasu do czasu kupie kwiaty wiem ze nie jestem idealny ale czuje ze ona wysmiewa mnie ja tak nie robie .. nie ma zlego charakteru potrafi byc dobra ja jestem dosc wrazliwym czlowiekiem bo i trochu w życiu przeszdlem.. zrobilbym dla niej naprawde wszystko staram nie klocic i byc dobrym ale zawsze cos nie tak.. zdarza sie awantura o byle co ze cos zle zrobilem polozylem itd. Powiem ze mnie to przeraza ostatnio byla awantura ze wyskoczylem z kuzynem nie daleko mnie na chwile na piwo na festyn chcialem z nia ale pozno wrocila z pracy powiedzialem ze ide wyskoczyc na chwile i odwiedze ja jutro zgodzila sie po czym byle awantura ze nie przyjechalem do niej .. moze i tu trochu ciala dalem..nie wiem czy ze mna cos nie tak? Nie raz jej mowie swioje zdanie ona stawia na swoim okazuje ze mialem racej jak jej to mowie denerwuje sie czyli wyglada to czasami ze jej zdanie liczy co o tym sadzicie?

Gość gość
co

Gość Maciek25
Mam na mysli czy ze mna cos nie tak? Czy to borderline?jak myslicie?

Gość Maciek25
Dziwek? Nie korzystalem i nie mam zamiaru korzystac .chcialbym kobiete z ktorem moge stworzyc rodzine. Wiec takich glupich odpowiedzi nie oczekuje...

Gość gość
jestes aktywem czy pasywem ?

Gość Maciek25
Co masz na mysli? Czy ciagnie odemnie kase?

Gość Maciek25
Jesli o to ci chodzilo to raczej nie

Gość Maciek25
Jesli o to to nie

Gość Maciek25
nic więcej ode mnie nie ciągnie oprócz kasy, zresztą jestem szczęśliwy gdy mogę ją na moją ukochaną wydawać. chce jeszcze ciągnąć mi ... no wiecie... ale stanowczo nie pozwalam by się nie bała , że stracę do niej szacunek. ciągną mi prostytutki a ona jest Damą

Gość Maciek25
Bawi cie to koego ze pod moj nick podzywasz i glupoty piszesz?

Gość Maciek25
Serio nikt nie okresli swojego zdania na ten temat?

Gość EEdzio
Maciek25 podniecasz mnie... a jakie masz teraz na sobie majtusie?

Gość Maciek25
E edzio zalosne..

Gość gość 24
Sadze ze to borderline