Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy wyjazd w góry

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że niektórym będzie ciężko uwierzyć ale jeszcze nigdy nie byliśmy w górach :D pochodzimy z Gdańska i nigdy jakoś nie było okazji.. teraz mamy z mężem dłuższe urlopy dlatego chcemy zrobić ten "pierwszy raz" :D Pytanie do was gdzie najlepiej udać się w Polskie góry? Spać w domkach czy w hotelach? każde info na wagę złota :)

Gość gość
Góry Opawskie, województwo Opolskie. :classic_cool:

Gość gość
jestem jeszcze dziewicą i chcę pierwszy raz pojechać w góry. boje się...

Gość gość
To zależy co lubicie bo jak macie kondycję i lubice góry wysokie to Zakopane ale są tacy co wolą np wolą Bieszczady czyli kto co lubi, natomiast jesli chodzi o noclegi to zależy od zasobności waszego portfela

Gość gość
on płaci. a ten mój "pierwszy raz" chyba lepiej by był w hotelu niż po dziadowsku w namiocie?

Gość gość
Ja osobiście lubię Zakopane świetne szlaki a wieczorem swietne żarcie przy góralskiej muzyce,

Gość gość
ale od babci słyszałam , że kli8mat nie dla sercowców a takim jest mój facet. boję się , że jeszcze umrze na mnie

Gość gość
Nasze piekne Tatry, zakochalam sie w nich od razu i tęsknię

Gość gość
Ja uwielbiam Tatry i je bym wam polecała właśnie. Jak chcecie to nawet mogę dać namiary na fajny sprawdzony domek alpejki gdzie byliśmy już całą rodzinką 2 razy i w 5 osób na luzie tam się mieszka :) tutaj więcej info http://www.domekalpejski.pl/ Tatry wysokie więc konieczność jest taka, że musicie być odważni i skłonni do zdobywania szczytów ;p

Gość gość
Ja bardzo lubię Karpacz. Byłam tam kilka razy i bardzo mi się podoba. Jeśłi chodzi o noclegi to zawsze śpimy w różnych miejscach, ponieważ lubimy urozmaicenie i przygody. Noclegi w Karpaczu znalazłam na stronie https://www.zaplanujwczasy.pl/noclegi+karpacz.html kilka razy korzystałam z tej strony, ponieważ mają tam dużó ciekawych ofert na każdą kieszeń.

Gość gość
Na rozgrzewkę warto wybrać się do Beskidu Śląskiego, np. do Ustronia. Chodzą po górskich szlakach warto zahaczyć o http://www.czarciekopyto.pl/ - restaurację z niezwykłą historią i niepowtarzalnym klimatem.

Gość raviollax
Ja lubię wracać do Zakopanego, najczęściej rezerwuję sobie kwaterkę na Bookaparcie i jadę chociażby na kilka dni.

Gość Paulinakka
Na pierwszy wyjazd góry proponowałabym fajne, spokojne miejsce. Może np Głuchołazy? Spokojnie, blisko gór, które nie są tak oblegane jak np Tatry. I można odpocząć. A co do kwater to może domek, apartament, mieszkanie? Ja mam sprawdzoną i fajną kwaterę, znalazłam ją na Bookaparcie i będę tam rezerwować miejsce po raz trzeci.

Gość nataszja
@up świetny pomysł, bardzo mi się spodobał. A Bookapart jest naprawdę niezłym serwisem.