Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mirooo

Problem z laptopem

Polecane posty

Witam serdecznie, mam problem z moim laptopem otóż posiadam laptopa Lenovo G50-30 od 2 lat kupiłem go w media markt. Służył mi świetnie ,korzystałem z niego sporo , i mam problem pewnego dnia nie da rady się uruchomić zapalają się kontrolki/diody ale nie słychać aby się ur******ał , diody świeciły i mogłem dodatkowo wysunać napęd dvd tak dla dodatkowej infornacj moze cos pomoże w znalezeniu rozwiazania. Ekran wogóle sie nie ur******ał , kompletnie nic oprocz tych kontrolek/diod.Czy możecie coś pomóc,?

Gość gość
No i zaraz zobaczymy reklamę serwisu komputerowego :P. 3...2...1... START

Gość gość
zasilacz padł

Gość gosc zawadiaka
Wpisz w wyszukiwarkę: "czarny ekran w laptopie lenovo". Wyskoczy kilka tematów z tym problemem, plus filmik z YT.

Gość gość
to z czego krva piszesz jak masz czarny ekran ?? w konia to sobie kogo innego rób!

Gość gość
gość dziś sam jesteś koń, a raczej baran i to biedny baran skoro masz tylko jeden sprzęt łączący cie z netem

Gość gość
a ty masz jeszcze komórke na abonament? brawo laptop też był na raty? ale co startuje ten laptop w ogóle cokolwiek się włącza? bo jeżeli tak to pewnie grafika/płyta główna mała różnica. Koszty naprawy praktycznie nie opłacalne. Tanie, ładne laptopy z marketu tak mają. Są tylko "Aby przetrzymały gwarancję" a potem nowego oczywiście, na nowe raty

Gość gość
jak się palą diody to startuje. ewentualnie coś z systemem ale raczej go wyrzuć. Chyba, że masz więcej szczęścia i rozumu i jesteś atrakcyjny i masz znajomości to może być chip - laptop dobry ale chip to taka złośliwość jak mówisz, że dużo chodził to na ilość godzin twój laptop był zaprogramowany i padł. Po gwarancji.

ale laptopa nie alychac jak sie ur******* tylko przez 15 sekund swieca diody i tyle