Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ten facet to alkoholik?

Polecane posty

Gość gość

hej, niedawno poznałam faceta, z którym mi się dobrze rozmawia, mamy podobne pasje i jeszcze z nikim tak dobrze mi się nie rozmawiało. jest w moim wieku, mieszkamy około 40km od siebie i widzieliśmy się raz, bo poznaliśmy się stosunkowo niedawno. mam pewne obawy, czy on nie jest przypadkiem niepijacym (?) alkoholikiem. mówił mi ze zaczął wcześnie przygodę z alkoholem i że teraz nie pije i jest ok. ze byl na detoksie i że już teraz się nie stresuje. nie miałam śmiałosci abu spytać czy nie wykryto mu alkoholizmu. warto sie angażować?

Gość gość
tak . to alkoholik o czym zresztą sam ci powiedział

Gość gość
najpierw całą prawdę a później możesz zdecydować czy warto.Bo jak się zaangazujesz a on będzie alkoholikiem to już po Tobie.

Gość gość
Ty jakaś nienormalna jesteś? To że byłem na detoksie i nie mogę pić alkoholu bo łapie wtedy loty i mi odpier/dala całkowicie nie znaczy że jestem alkoholikiem, możesz się kur/wa spokojnie ze mną spotykać, nie wal w chuya! 😠

Gość gość
Jesteś tutaj hej. Skoro tak zapewniasz to może faktycznie się zaangażuję ❤️ ...bo z alkoholikiem to bym się bała

Gość gość
powiedział otwarcie dozując Ci informacje, zatem według mnie wyszedł z tym bardzo pozytywnie bo na wstępie wiesz co z nim nie tak