Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ka  ma

Inny temat2

Polecane posty

Gość gość
Nie przeprosi. Nawet szydzić mu się nie chce. Woli płakać nad upadkiem forum 😴

Gość gość
Kto by powiedział, że dumber tyle czasu będzie tęsknić za Psujem :-o

Gość gość
Przeproszenie kobiety za podłe swiństwo jest znacznie trudniejsze niż rycerzykowanie za dyche na entym nicku.😴

Gość gość
16.42 Jakie marzenia😴

Gość gość
No to mamy nową sensację z du/py dumber :-D:-D:-D

Gość gość
Chyba szyderca skończył.😴

Gość gość
Haja zajmij się przywracaniem na łono 😴

Gość gość
Zamiast się czaić bezproduktywnie 😴

Gość gość
Inuś powinien cię wierszem mid przeprosić za wyzwiska, ale ty krzywdę bliźniego widzisz zawsze na pierwszym miejscu. Brawo ty. Teraz napisz czego ci Psuj nie zrobił a tak się prosiłaś. Wkleić? :-D

Gość gość
Nie denerwuj sie haja 😴 Wiersze Ina były rzeczywiście piękne, miał w sobie tyle sprzecznych emocji 😴 Proszę tylko jednego i guzik ci do tego o co 😴 Zdecydowanie nie Psuja

Gość gość
16:49 Widmo? :D

Gość gość
Szerloki też pozdrawiają 😴

Gość gość
Midsummer Eve 2016.01.03 Tia, mamy przykłady tego skakania z twojej pracy i to codzienne pechowiec.gif Gdy siedzisz z kopytami szeroko rozwalonymi i krokiem w stronę ekranu. Codziennie, niezmiennie, każdego dnia, cały dzień. A potem sadzisz posty sugerujące, jakbyś w swojej pracy co najmniej życie ludzkie ratowała (jak to było? "Moja praca wymaga ode mnie zimnej krwi, opanowania i podejmowania decyzji" cool.gif ). Rzeczywiście może być ciężko z tą zimną krwią, jak się w jednej łapie bez przerwy trzyma telefon spioch.gif I rzeczywiście, żebyś mogła to robić, ktoś musi koło ciebie skakać oczko.gif Więc może raz przypadkiem powiedziałaś prawdę? oczko.gif W każdym razie charakter pracy tak samo prawdopodobny, jak to że co noc omdlewasz od orgazmów, a tego tutaj trzymałaś się pazurami tylko dla zabawy oczko.gif Wiadomo, że piszesz w takich godzinach, bo PSuj w nich pisze (zanim wróci do rodziny). Gdyby on pisał nocami, siedziałabyś nocami. x Zmierzając do sedna, Jasiu (wiesz, że mam tendencje do rozwlekłości): to tylko przykład, że lepiej ci było, jak twoich postów nawet nie czytałyśmy. Zdradzasz się. Najczęściej sama, bez żadnej pomocy. Tak jesteś nastawiona na kreowanie obłędnego życia (były nawet wieczne, samoistne erekcje facetów z twego otoczenia, tak! oczko.gif ), że aż nazbyt często tracisz wiarygodność. A jest to po prostu chyba niepotrzebne, bo PSuja chyba nie obchodzi, kim jesteś naprawdę, chce sobie po prostu popisać w pracy... Także luzik usmiech.gif Jak mówiłam: zluzuj może, przestań się wywyższać nad innymi, zima piękna za oknem. Będzie dobrze oczko.gif Zabroń mi oddychać. edytowano 2016.01.03

Gość gość
Chciałabym, żeby Psuj cię dostrzegł, ktokolwiek tu i poświęcił chociaż godzinę. Lata mijają eve a tobie odbija z dnia na dzień gorzej...

Gość gość
Tracisz nad sobą panowanie, haju 😴 Nie wiesz, że wklejki są domeną wariatek? 😴

Gość gość
Nie, biedna haju 😴 Mężczyzn, którzy tu byli dla mnie interesujący, było paru i zawsze było wiadomo, kto to 😴 Czy ktoś był ważny, nie Twoja sprawa 😴 Zdecydowanie nie był to Twój Psujek, który nie miał honoru, by Cię z klasą porzucić 😴 Nie miałam też problemu, by stać się dla kogoś istotną. Sztuka, która Tobie się nigdy nie udała. Masz może jakiś pomysł dlaczego? 😴

Gość gość
Nie masz takich plików, które zawsze cię do łez ze śmiechu doprowadzają? ;-) A nowy nick dla ciebie to Dławiąca się chu/jem gęsi, Krzysiu ci podsunie stosowny avatar, ma talent. Krzysiu 👄 Uśmiech głupia piz/do :-D:-D:-D

Gość gość
Z klasą porzucić :-D:-D:-D:-D Odkładam miduś do plików i ten pościk. Dzięki i 👄 Twórz, po to wpadłam.

Gość gość
Robisz z siebie wariatkę, haju 😴 Panuj nad sobą, bo ci się zsuwa z twarzy wizerunek 😴 Co się z tobą dzieje, masz jakiś problem? 😴

Gość gość
A nie porzucił cię bez słowa? 😴 Nie zmienił gaci i nie poszedł do innych? Macie domek z białym płotkiem i nieziemski seks? Albo może chociaż na forum rozmawiacie? O, to przepraszam 😴

Gość gość
Ale z ciebie prosta baba Hujawbuzia :o dlatego żaden ciebie nie chce

Gość gość
Dzięki za inspirację, haju 😴 Policzę, ile godzin już mi poświęcono do tej pory 😴 Tak teraz na szybko, to była więcej niż jedna... 😴

Gość gość
gość dziś (...) Twórz, po to wpadłam. x Czyli jednak tu byłaś?! 😴 Biedna haju, gdy bardzo ci nie idzie, pokazujesz swoje prawdziwe "ja" 😴 Tak trzymaj, prawda cię wyzwoli 😴

Gość gość
U awarii te uśmiechy to barometr ciśnienia jeszcze trochę a wybuchnie w pisdu :D

Gość gość
17.03 ten szyk zdania :D Widmo jesteś mocny

Gość gość
Czyli jednak Awaria pisze!:D:D:D:D

Gość gość
haja jaki prymityw:O

Gość gość
gość dziś Nie masz takich plików, które zawsze cię do łez ze śmiechu doprowadzają? oczko.gif A nowy nick dla ciebie to Dławiąca się chu/jem gęsi, Krzysiu ci podsunie stosowny avatar, ma talent. Krzysiu usta.gif Uśmiech głupia piz/do X Widmo , szyk zdania cie zdradza

Gość gość
Słabo haja.:O

Gość gość
Fakt, bardzo słabo.