Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kołbuc jest chory na autyzm.

Polecane posty

Gość gość

Kołbuc jest chory na autyzm.

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew
Nie mam autyzmu ile razy mam ci to poftażać? Ps ch Karolinka w Opolu ma 110 sklepów i jest największą galerią handlową na Opolszczyźnie)

Gość gość
Masz i się nie wypieraj.

18:02 nie nie mam autyzmu bo ch Karolinka w Opolu ma 110 sklepów!!!

Gość gość
Ch Karolinka w Opolu ma 110 sklepów!!!

Gość gość
debilizm - Niepełnosprawność intelektualna w stopniu lekkim (upośledzenie umysłowe lekkie, dawniej debilizm – niestosowana z uwagi na negatywne znaczenie w języku potocznym) – poziom intelektualny osób dorosłych charakterystyczny dla 12. roku życia. Ta forma deficytu intelektualnego stanowi najwięcej rozpoznań. Osoby takie są samodzielne i zaradne społecznie, nie powinny jednak wykonywać zawodów wymagających podejmowania decyzji, ponieważ nie osiągnęły etapu myślenia abstrakcyjnego w rozwoju poznawczym. Życie rodzinne przebiega bez trudności. W socjalizacji mogą nabywać zaburzeń osobowościowych, ze względu na atmosferę otoczenia i stosunek innych. Obecnie istnieje tendencja do wprowadzania zajęć korekcyjnych, przy intensywniejszym treningu poznawczym w dłuższym czasie osoby z upośledzeniem w stopniu lekkim osiągają podobne wyniki co osoby z przeciętnym IQ. Do 12 roku życia brak różnic rozwojowych. xxx myślę, że to jest jego problem. On jest zwyczajnie DEBILEM

Nie jestem debilem!!! Spójrz lepiej na siebie kim ty jesteś!!!

Gość gość
owszem jesteś debilem poziom intelektualny 10-latka; a i to niezbyt rozgarniętego :o

Gość gość
Kołbuc jest upośledzony, małpy w cyrku są bystrzejsze od niego :classic_cool: :D