Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego starzy ludzie w ogóle nie przejmują się swoim wyglądem, nudnym życiem ?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Brawo tesciowa!

Gość gość
Jeśli któs całe swoje życie nie przywiązywał wagi do swojego wyglądu,czystości i nie tylko siebie ale całego domu to na starośc na bank będzie wyglądał niechlujnie i będzie cuchnął. Moja mama ma 64 lata,zawsze zadbana,elegancka,pachnąca i każdy mnie pyta ile ma lat:) Ubiera się modnie ale z klasą i ciuch w dobrym stylu i raczej firmowe.Wiem że nie wszyscy mają pieniądze ale na fryzjera, mydło,szampon i proszek do prania powinni mieć. Przecież często ci ludzie mają dzieci,rodzinę,nie trzeba się śmiać tylko zwracać uwagę.

Gość gość
ja pitolę, ale debilny temat. starsi jeżdżą po świecie, a gówniażeria nie ma pieniędzy to wynajduje sobie takie tematy.

Gość gośćgh77ghj
Po pierwsze starsi ludzie w Polsce są biedni i na żadne rozrywki Ich nie stać a po drugie tak jak ktoś wspomniał ludzie są leniwi,nienauczeni dbania o siebie,nie zależy Im na tym żeby schludnie wyglądać,żeby sie rozwijać i najgorsze że obserwuje sie tu u mlodszych też

Gość gość
bo brak im kasy z drugiej strony jednak zauważam, że jak ktoś od małego dbał o wygląd, to na stare lata też stara się być zadbanym, na tyle ile może.

Gość gość
gośćgh77ghj dziś Po pierwsze starsi ludzie w Polsce są biedni i na żadne rozrywki Ich nie stać a po drugie tak jak ktoś wspomniał ludzie są leniwi,nienauczeni dbania o siebie,nie zależy Im na tym żeby schludnie wyglądać,żeby sie rozwijać i najgorsze że obserwuje sie tu u mlodszych też xx moze tak jest w twoim otoczeniu. Kolo mnie( rodzina, znajomi) sa zadbani starsi ludzie, z zainteresowaniami, aktywni.