Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy uczycie sie jezykow obcych?

Polecane posty

Gość gość

Jesli tak to jakich jezykow i ile placicie za lekcje?

Gość gość
Zadbana mamuśka może zapłacić w naturze.

Gość gość
Mieszkam za granica i ucze się tutejszego języka. Jestem już powiedzmy bardzo zaawansowana ale cały czas rozszerzam słownictwo. Robiłam dawno temu kurs i mam certyfikat b2 ale później tylko sama w domu się uczyłam

Gość gość
Ja znam angielski i niemiecki marzy mi się jeszcze włoski a od września zapisałam moja 2 letnia córkę na angielski i będę płacić 150 zł/ mc a w miesiącu są 4 lekcje po 40 min

Gość gość
To ucz się sama w domu. Jest mnóstwo fajnych programów, aplikacji, stron internetowych do nauki języków. Możesz później zarejestrować się na jakimś włoskim forum i nawiązać kontakty z native speakerami.

Gość gość
Tak. Mam 5 dzieci. Jestem poliglotka, lekarzem, wykladowca, prezesem w korpo, sportowcem na skali swiatowej, blogerka, krawcowa, szewcem, fryzjerka, kosmetyczka i operatorka koparko ladowarki. Jednoczesnie kochanka, kolezanka i zona.

Gość gość
19.41 A babcią też?

Gość gość
Nie ale moja prawa ręka jest tez moim kochankiem

Gość gość
Tak, ale samodzielnie plus u mnie w mieście są organizowane spotkania "konwersacyjne" z kilku różnych języków - darmowe całkowicie, i często z nich korzystam.

Gość gość
tak, wiele szkol jezykowych oferuje takie darmowe konwersacje. Fajna sprawa.

Gość gość
Nikt nie pomoże ci w nauce języka obcego jak angielski native speaker. Szukając w internecie trafiłam na stronę Preply https://preply.com/pl/skype/korepetycje-z-matematyka Tutaj znalazłam profesjonalnego nauczyciela, a co najważniejsze przez Skype, bez wychodzenia z domu!

Gość gość
Ja coraz częściej uczę się łaciny. I patrząc na absurdy tego kraju, już umiem posługiwać się wieloma zwrotami w tym języku:)

Gość gość
Polecam książkę blondynka na językach. Tania jest a naprawdę świetna. Tylko najlepiej rozmawiać, rozmawiać, rozmawiać. Bo ja niby ang umiem, ale jak ktoś do mnie mówi to rozumiem, ale by odpowiadać to już masakra