Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćik

Przypadkowe Ściągnięcie napletka

Polecane posty

Gość gośćik

Na wstępie dodam że jestem młody i nigdy nie slyszalem o ściąganiu napletka.Rano poczułem że jestem Mokry więc poszlem do łazienki oddać mocz i resztę spermy.moj penis był ślizgi,chcialem strzepac energicznym ruchem zdjalem napletek aż za żołądź glowilem się 10 minut jak to założyć spowrotem. bolało bardzo żołądź też bolał w dotyku jak cholera.w padłem w panikę udało mi się złożyć napletek spowrotem lecz teraz napletek zakrywa cały penis tak że w ogóle nie ma dziury czy nabawilem się stulejki?powinienem iść do lekarza czy to w ogóle było bezpieczne wiezadelko też mnie boli.na penisie prawie nie widać otworu przy oddawaniu moczu muszę ściągać skure.dodam że penis mnie teraz boli

Gość gość
skórę chyba chciałeś napisać

Po "innej czynności seksualnej" na wewnętrznej częśc***enisa pozostaje śluz - to chyba resztki spermy. Polecam doprowadzić penisa do wzwodu, odciągnąć napletek jak najdalej możesz i zmyć wydzielinę wodą z mydłem. Następnie po osuszeniu należy nasunąć napletek na żołądź.

Gość gośćik
To było po nocnym smazie, jestem prawiczkiem boję się tego odsuwać co jak za drugim razem tego nie założe lub wiezadelko mi peknie

Niestety to musisz opanować już sam. Mogę tylko dodać że przez jakiś czas będziesz tak miał. Dorastasz a hormony teraz są nadzwyczaj aktywne. W organizmie masz imprezę stulecia.

Gość gość
ćwicz młody skóra ze łba ma schodzić stulejka jest wtedy jak nie schodzi