Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przegrałam życie, nie ma już dla mnie ratunku. Jestem nikim

Polecane posty

Gość gość

Same porażki, zero sukcesów. 2 lata w plecy po gimnazjum po tym jak mama ciężko zachorowała, ja się załamałam, wpadłam w zle towarzystwo i zrezygnowałam z dobrego liceum :'( Skończyłam liceum wieczorowe, gdy miałam 21 lat, zdałam maturę, ale tylko podstawowa ... Kolejny blad. Dziś mam już 27 lat i jestem nikim. Nie mam pracy, pieniędzy, wyższego wykształcenia, znajomych, perspektyw. Nie mam nic i jestem nikim. Zamknęłam się w domu i najlepiej to bym z niego nie wychodziła. Nie mam pracy, bo nikt nie przyjmie takiego nieudacznika jak ja. Wszędzie wymagane jest doświadczenie oraz referencje (mieszkam z partnerem poza Polska) Jest mi mega ciężko i jeśli nic się nie zmieni to pewnie ze sobą skończę...! Nie widzę wyjścia z sytuacji.

Gość gość
Wyjścia są trzy. Albo dokonasz trudnego i zmienisz swoje życie na lepsze, ale tego trzeba szczerze chcieć żeby się udało. Druga opcja to będziesz wegetować cierpiąc aż w końcu zdechniesz. Trzecia opcja to skończyć ze sobą jeszcze dziś. Nie namawiam do opcji 2 i 3. Wybór jest twój.

Gość gość
A w jakim kraju mieszkasz? Jak jezyki? Przeciez 27 lat to Ty mloda jeszcze jestes!

Gość nie píerdol tylko rób coś
narzekasz zamiast brać się w garść, ludzie mają gorzej, a ty przestań chlać, ćpać i dawać peezdy kolorowym i bierz się w garść zamiast pîerdolić farmazony

Gość gość
pokazuj cycki w kolorowych pismach bedziesz znana i bogata;-)

Gość gość
ale przeciez sama nie jestes.. czytaj jeszcze raz swoj post i zobacz ile mimo zlych doswiadczen dokonalas.. nie kazdy zdaje mature, ale i tak odnosi wiele takich osob sukcesy.. idz do obojetnie jakiej pracy i zarob troche pieniedzy.. z jednej pracy latwo wskoczyc do innej

Gość gość
Nie mam nałogów i nie jestem prostytutka, no ludzie :O

Gość gość
Ale siorbiesz gałę.

Gość gość
nie reaguj na takie pierdy. ty zdalas mature, autorzy tych komentarzy pewnie nie.. ;) wiec widzisz juz cos. prostytutka tez nie jestes wiec super. niczego nie przegralas,ale jak tak bedziesz zrzedzic to kto wie.. ;) rozgladaj sie za praca, modl do sw tadeusza, bierz magnez i chodz na spacery..

Gość gość
Mature mozna poprawic, masz jeszcze 2-3 lata, wiec jesli zalezy Ci na wyzszym wyksztalceniu popraw mature i na studia. Ale do tego bedziesz musiala troche zapieprzac, a ja mam wrazenie, ze tobie juz sie nie chce wysilasz / cierpisz na przewlekla depresje i potrzebujesz lekow oraz terapii, by sie odbic. Najgorsze co mozesz zrobic, to sie poddac. Dzialaj! Jestes jeszcze mloda - nie ma co sie rozliczac z zycia, kiedy pozylas tak naprawde tylko pare swiadomych lat. Rozliczanie z zycia zaczniesz na lozu smierci, za pol wieku lub i wiecej

Gość gość
pokazuj cycki w kolorowych pismach bedziesz znana i bogataoczko.gif x Przestań się popisywać swoim chamstwem, stary bałwanie. Nie masz nic do powiedzenia osobie z problemami, to zamilcz.

Gość gość
bardzo dobre 2 ostatnie komentarze :)

Gość gość
dawaj doopy kolorowym w Londynie, kariera jak hooj, twoje koleżanki już to robią

Gość gość
a ty co?? zazdrosny jestes, ze nie tobie???

Gość gość
Znowu placz o znajomych. Znajomi to falszywe qrwy obrabiajace sobie nawzajem osrane doopy za plecami. Jak mozna plakac ze siw jest nikim bo sie nie ma znajomych. Ty siw tepaczko powinnas cieszyc ale jestes takim samym gownem jak wiekszosc dlatego placzesz. Ja zakonczylem wszystkie znajomosci i jestem przeszczesliwy, jednak pewnych spraw nie naprawie.. Ktore przez qrewskich znajomych zniszczylem... Je!bac te chodzace gowna!! Dlaczego ja bylem taki glupi i zadawalem sie z tymi smueciami:o

Gość gość
a co takiego zrobili ci znajomi??

Gość gość
A po co ma poprawiac mature?' Moze isc na zaoczne przeciez...

Gość gość
popieram, znajomi to fałszywe koorfy, lepiej z obcym niż znajomym

Gość gość
:O

Gość gość
To, ze do każdej pracy wymagają referencje to bzdura. Na Zachodzie 27 lat to młody wiek i dziewczyny w tym wieku upijają sie na imprezach, ludzie grubo po 30stce ida na studia. Moze poszukaj bogatszego faceta? Na depresje najlepszym lekiem sa pieniądze.

Gość gość
Nom ma racje. W tych czasach nikt i nigdzie nie przyjmie osoby 27 letniej z pustym cv! Dno i metr mułu!

Gość gość
05:11 Dno i 2 metry mułu cie wysrały Znajomych zadnych nie ma , zeby jej wpisali cos w cv? :D albo gówniaki niech robi z mężem, a nie życie na kocia łapę z partnerem :P Prowo wyczuwam, aż tak mało obrotnych ludzi nie ma.

Gość gość
to ja mam opinie yebniętej i tępej , (kilka osób bardzo pracuje nad tym, żebym taka opinie miała) , i mam przyjaciół, ktorzy mi wpisali referencje haha

Gość gość
Sory laska, nie jestes dynamiczna singielka, po co c***artner ? Nie jestes partnerka do zycia. Chodź sobie na randki, najesz sie za darmo, poznasz rożnych facetow... i najbardziej hojnemu mozesz dać szanse

Gość gość
:O

Gość gość
Chce umrzec

Gość gość
Zabij się

Gość gość
W sumie to lepiej się poczujesz jak cię jakiś facet porzadnie wy/ru/cha. No a tak to będziesz tylko czuła się gorzej I gorzej.

Gość gość
Jak się zabić?

Gość gość
No wlasnie, po co ci ten partner ?