Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przegrałam życie, nie ma już dla mnie ratunku. Jestem nikim

Polecane posty

Gość gość
Jaka prowokacja? Moze i jestem sierota zyciowa, ale nie prowokuje tylko pisze jak wyglada moja zalosna sytuacja

Gość gość
Mozna sie zalamac...

Gość gość
tez tak mialam,ale w wieku 27 lat wyjechalam do norwegii i teraz w wieku 35 lat mam swoj dom i samochod no i mieszkam dalej w norwegii,naucz sie jezyka jesli nie masz pracy i duzo czasu a za rok to zaprocentuje.

Gość stereofonian magnetowidowy
Czas rozprawić się z niektórymi banałami. o CYTAT AUTORKI Dziś mam już 27 lat i jestem nikim. Nie mam pracy, pieniędzy, wyższego wykształcenia, znajomych, perspektyw. Nie mam nic i jestem nikim. MOJA ODPOWIEDŹ Po pierwsze bycie kimś nie oznacza posiadania kasy. Jest wielu bogatych półgłupów ale fakt posiadania przez nich pieniędzy nie czyni z nich "kogoś". Analogicznie brak kasy nie oznacza, że jest się nikim. o CYTAT AUTORKI Zamknęłam się w domu i najlepiej to bym z niego nie wychodziła. MOJA ODPOWIEDŹ Świat jest tak pojepany, że najchętniej bym się na nim wcale nie rodził, nie mówiąc już o wychodzeniu na ulice i torturowaniu oczu jego widokiem. o CYTAT AUTORKI Nie mam pracy, bo nikt nie przyjmie takiego nieudacznika jak ja. Wszędzie wymagane jest doświadczenie oraz referencje MOJA ODPOWIEDŹ Większość pracodawców to zwykli idioci. Wystarczy przeczytać ich ogłoszenia typu "Przyjmę 18-letnią sprzątaczkę o miłej aparycji ze znajomością 4 języków, doktoratem z biochemii i 20-letnim stażem". 0 CYTAT AUTORKI mieszkam z partnerem poza Polska MOJA ODPOWIEDŹ Przestań partnerować tylko weź ślub i będziesz miała prawdziwego męża a nie tymczasowego partnera do bolcowania. o CYTAT AUTORKI Jest mi mega ciężko i jeśli nic się nie zmieni to pewnie ze sobą skończę...! Nie widzę wyjścia z sytuacji. MOJA ODPOWIEDŹ Nie jest ci ciężko tylko masz odwrócony system wartości. Jesteś jak dziecko które w ciemnym kącie upatruje ogromnego smoka i przeżywa koszmar przez pół nocy a wystarczy zapalić światło by zobaczyć, że to nie żaden smok tylko rzucone w kąt śmierdzące skarpetki.

Gość gość
Nie wyjdziesz już z tego goowna

Gość gość
Ale Wy potraficie ludziom dokopać co niektorzy tutaj.