Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągle przegrywam z innymi kobietami

Polecane posty

Gość gość

Albo mam pecha, albo rzeczywiście coś ze mną nie tak...

Gość gość
Czy ktoś ma podobnie?

Gość gość
Po co konkurujesz? Przecież jesteś wyjątkowa, drugiej takiej nie ma. Bądź sobą.

Gość gość
W jakim sensie przegrywasz? Życie to nie konkurs. Nie można porównywać się z innymi. Każdy jest wyjątkowy

Gość gość
W tym sensie, że ciągle jestem zamieniana na lepszy model.

że ciągle jestem zamieniana na lepszy model x czyli wiesz czego ci brakuje. bierz się do roboty i nie marudz

Gość gość
Robię to od dłuższego czasu i jak na razie nic się nie zmieniło. Faceci lubią mnie, ale na partnerki wybierają inne kobiety.

Gość gość
Niedodpowiednich facetow wybierasz. Bierz takich co ciebie wybierają a nie ty ich jakis niedostepnych czy toksycznych

Bierz takich co ciebie wybierają a nie ty ich jakis niedostepnych czy toksycznych x Zrób mi przyjemność i rozwiń to

Gość gość
Pracuję nad charakterem, troszczę się o swój rozwój itd. Czy wybieram nieodpowiednich facetów? Nie wiem. Myślę, że chodzi o coś innego.

Pracuję nad charakterem, troszczę się o swój rozwój x troszczyc to się możesz o chomika. co konkretnie?

Gość gość
Autorko Pracuj nad soba i nie mysl tyle o facetach ,wierz mi to Ci ulatwi sprawe:)

Gość gość
Staram się tym nie przejmować, ale nie zawsze mi to wychodzi. Człowiekowi jest przykro, że jest gorszy nawet od najbliższych koleżanek.

Człowiekowi jest przykro, x To niech się człowiek porusza na świeżym powietrzu

Gość gość
Teraz ludzie często zmieniają partnerów. Te niby lepsze, potem też często są zamieniane na inne.

Gość gość
Bardzo śmieszne.

Gość gość
20:26 Przestan skupiac sie na kolezankach i zacznij doceniac siebie.:) Docen siebie i to jaka jestes osoba,jesli bedziesz sie caly czas skupiac na innych ,a nie na sobie ,to twoje wysilki w staraniu "pracy na soba"pojda na marne. Z pewnoscia masz dobre cechy i napewno jest cos w czym jestes dobra,tylko musisz je odkryc.:) Zycze Ci powodzenia.:)

Gość gość
Trudno się z Tobą nie zgodzić. Rzadko można spotkać parę, która jest ze sobą dłużej.

Gość gość
Ciężko mi uwierzyć w siebie. Już tyle razy dano mi do zrozumienia, że są lepsze kobiety ode mnie, że teraz moje poczucie własnej wartości jest wręcz zerowe. Jestem non stop przyćmiewana przez inne i nie chodzi tutaj tyle o wygląd, co o pewne cechy charakteru i styl bycia.

Gość gość
Wiesz co, ja jestem osobą pewną siebie, a i tak wiem, że są kobiety lepsze ode mnie i że wielu wolałby je, a nie mnie. I co z tego? Tak bywa.

Nikt nie lubi ludzi którzy nie lubią siebie. Najpierw popracuj nad samooceną, a dopiero w następnej kolejności szukaj faceta.

Gość gość
Fajnie, że tak do tego podchodzisz. Ja niby staram się pogodzić z tym, że tak jest i robić swoje, ale póki co kiepsko mi to wychodzi. Boli mnie to, że nie jestem dla facetów, którzy mi się podobają, wystarczająco atrakcyjna.

Gość gość
20:43 Jesli bedziesz miec takie podejscie to zawsze bedziesz czula sie gorsza od innych,bo zawsze znajdzie sie taka ,ktora jest ladniejsza,madrzejsza,bardziej oczytana czy tez taka,ktora ma ciekawe hobby. Zawsze sobie cos wymyslisz,wiec nie patrz na innych tylko skup sie na swojej osobie. Najlepszym lekarstwem jest zajac mysli ,ktore Cie doluja. Byc moze jakies pozytywne afirmacje by Ci pomogly. Uzalanie i marudzenie nie pomaga to tylko jeszcze bardziej powoduje ze sie pograzasz w swoim przekonaniu. Musisz zaczac myslec pozytywnie.

Gość gość
Nie napisałam nigdzie, że mężczyźni mnie nie lubią. Powiedziałabym, że jest odwrotnie - często ze mną gadają, zwierzają się itp.

Gość gość
Po co sie tak przejmujesz? Związki to same problemy dla tych uczuciowych kobiet, bo nie mowie o wyrachowanych ktorym wystarczy kasa faceta/wyglad itp. Facet to proste zwierze, predzej czy pozniej zdradza każdy jak nie z jedną to z wieloma

Gość gość
dlatego wole poswiecic sie pracy i dobroczynnosci. faceci sa mi jak piate kolo u wozu. za to lubie gnoic i dogadywac tym ktorzy na to zasluzyli