Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kala1111111111111111

Radek jeśli jestes odezwij się

Polecane posty

Gość kala1111111111111111

Jeeśli to co się stało to nie przypadek to tylko chcę wiedzieć dlaczego.

Gość gość
Bo tak.

Gość gość
Jestes?

Gość gość
Ja jestem.

Gość gość
Radek?

Gość gość
Pisze ostatni post. Nie chcesz już pisać nie pisz, ale chyba należy mi się minimalne wyjaśnienie. ... dlaczego?

Gość gość
Czy ty i Radek nie macie innego kontaktu niż fora na kafe?

Gość gość
Gdybym miała to bym tu nie pisała. Tu się spotkaliśmy, wymienili emailami i on go usunął bez słowa :(

Gość gość
A no to jak taka sprawa, że usunął maila bez słowa, to sryyy, ale odpuść sobie. Nie ma co się żałośnie uganiać za nim.

Gość gość
Wiesz. ... długo pisalismy i nagle bez słowa i powodu po normalnym emailu dostałam komunikat że taki nie istnieje. Musiało się coś sto albo to jakiś błąd czy coś

Gość Zdradek
Rozpętało się piekło jak żona przyfilowała te maile, przepraszam :(

Gość gość
Taki komunikat oznacza, że mail został usunięty. Gdyby cos mu się stało, to by mail nie zniknął, gdyby był błąd, to on sam by szukał inaczej z tobą kontaktu, przecie zawsze mozna założyć innego maila. Tłumaczysz to sobie inaczej, bo widac ci zalezy, ale na 99% on uznał że to koniec znajomosci i nawet nie potrafił tego po męsku zakończyć.

Gość gość
On nie ma żony

Gość gość
Sprawdź jego maila inaczej, załóż inne konto i napisz na jego maila. Jeśli nie dojdzie tzn, że go usunął, jesli dojdzie, tzn, że na tamtym tylko ciebie zablokował.

Gość gość
Tylko są jeszcze inne okoliczności które biorę pod uwagę. Daję jeszcze 3 dni. I będę podbijać. On nie ma co dzień dostępu do internetu. Długo pisalismy, nie chce mi się wierzyć że nawet nie z dnia na dzień a z h na h po emailu jak co dzień usunął konto

Gość gość
Z innego adresu tez nie dochodzą. ...

Gość gość
No ale to nielogiczne co teraz piszesz, tłumacząc jego, że on nie ma codziennie dostępu do netu. Przeciez jesli tak by było, to i tego tematu nie zobaczy. No i druga sprawa, nawet jakby nie miał chwilowo netu, to maile dalej by dochodziły, tylko nie mógł by ich chwilowo odczytac i odpisać. Możesz tu temat podbijać, nic mi do tego, ale chyba za bardzo szukasz dla niego wytłumaczenia.

Gość gość
Ktoś tu podszył się i napisał o żonie, ty zaprzeczyłaś że nie ma. Ale jaką masz 100% pewność, jak wyglądało jego życie prywatne, skoro jedyny wasz kontakt to maile. Nie twierdzę, że ma żone, moze ma, może nie, może ma dziewczyne, albo pisał z kilkoma, wszystko musisz brać pod uwagę, nawet że cię oszukiwał. Przeciez przez neta wszystko mozna pisać, i być każdym.

Gość gość
Wyjaśnien jest kilka: 1) Znudziłam mu się i stad wcisnąl mi ze zepsuł mu się komp i nie ma dostępu bo chciał pisać rzadziej:) aż wreszcie usunął konto 2) wcisnąl mi wymyślona historie a tak na serio ma żonę i to odkryła 3) coś się stało ze mmusiał usunąć a nie zapisał mojego emaila:). Szanse na wszystkie opcje 33% ;)

Gość gość
gość dziś 3 opcja odpada, gdyby stracił maila, to szukał by cię na kafe, tak jak ty jego. Nie wiem czemu, ja tylko chce ci oczy trochę otworzyć, żebyś dostrzegła że coś z jego strony jest nie tak. Ale, zyczę ci żeby to miało dobry ciąg dalszy.

Gość gość
Ale może nie mieć dostępu bo miał problem ostatnio:). Wiem naiwna jestem. No nic, zobaczymy;)

Gość gość
Przyjmuje do wiadomości ze mnie olal, ale tylko chce wiedzieć dlaczego. ...

Gość gość
A ja dalej swoje, podbijam

Gość gość
Dajze mu spokoj

Gość gość
Nie widzisz tego jeszcze że Radek cie olewa. Ty sobie tłumaczysz że nie ma dostępu do internety, a jednocześnie piszesz do niego przez neta. Rozumiesz jakie to absurdalne?

Gość gość
Tak Radkowi bardzo zależy na kontakcie ale nie ma dostępu do internetu jak to sama zasugerowałaś, dziwne wiec że liczysz że w necie ci odpisze. Dziewczyno przejrzyj na oczy!