Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu tu tak nudno?

Polecane posty

Gość Niebieska   sukienka
Zawsze taki szybki jesteś, i dobierasz sie do pipek nieznanych kobiet? :)

Gość gość
Prawie zawsze :-) Ale to chyba nic złego? ;-) Wiesz... powinniśmy korzystać z życia póki możemy :classic_cool:

Gość gość
A seks to zdrowie :classic_cool: I jest lekarstwem na wszystko ;-)

Czy nic złego to już zależy od wlascicielki pipki ;) Korzystać z życia jak najbardziej ale czy akurat przez pokazywanie każdemu pipki? Chyba inaczej rozumiemy korzystanie z zycia :P

Gość gość
Nie każdemu tylko mnie ;-) I nie o samo pokazanie pipki chodziło :-) To miało być tylko na początek, gdyż od czegoś trzeba zacząć :classic_cool:

Takie zaczęcie od pipki strony :P Trochę kiepskie zaczęcie bo ja taka skora do pokazywania nie jestem ;)

Gość gość
Wiem o tym :-) Z resztą nie wierzysz chyba, że liczyłem na to iż mi pokażesz? :-)

Nie wiem na co tam sobie liczyleś :) Żartuję. Wiem, że nie liczyłeś. Luźna wymiana zdań w formie żartów jest zawsze na czasie i mile widziana :) Dobre poczucie humoru i smaku to podstawa :)

Gość gość
Zdecydowanie masz rację :-) Fajnie, że jeszcze można spotkać tu kogoś z kim idzie się dogadać :classic_cool: Choć od początku mam wrażenie, że nie spotykamy się po raz pierwszy ;-)

Co do Twojego wrażenia, też mam takie, ze nie spotykamy się po raz pierwszy, a chyba nawet nie drugi :) Gdyby nie fakt, że znikasz tak nagle jak się pojawiasz, pomyślała bym że to przeznaczenie :)

Nie czytałam odpowiedzi, więc odpowiem na pytanie z tematu. Czemu tu tak nudno? Z wielu powodów, aż nie wiem od czego zacząć ;) Niebiescy użytkownicy "p********i" się ze sobą na mailach, potem zaczęli być zazdrośni o siebie nawzajem, potem zaczęli się hejtować z pomarańczy, następnie wszyscy zaczęli udawać, że już tu nie piszą i kontynuowali n*******lankę z pomarańczy. I tak całymi dniami :) Takie mam obserwacje :P

Gość gość
Zmienili też nicki jak ty :P

Gość gość
Takie mozesz mieć nie obserwację, a przypuszczenia. Nie trzeba dodawać, że z autopsji? Zmienilas nicka i probujesz zabłysnąć czy co?

Gość gość
Zmieniła ;)

Gość gość
Mimo wszystko dla mnie to nadal wygląda jak... przeznaczenie ;-) Ale musisz chyba przyznać, że częściej się pojawiam niż znikam :classic_cool: A jeśli zastanawiasz się czemu pojawiłem się tu a nie akurat tam, to Ci odpowiem, że to by było zbyt proste a takie z pewnych względów być nie może ;-) Nie zawsze pojawiam się tam gdzie chcę :-( Ale namotałem :-) Czasem ciężko za mną nadążyć ;-)

Nie wiem czy rozumiem :( Namotaleś troszkę ;) Tak, zastanawialam się czemu nie pojawileś się tam(jezeli "tam" mamy to samo "tam" na myśli) Teraz ja namotałam. W każdym bądź razie ciągle zaglądam tam i czekam :( Jeżeli to przeznaczenie to może pozwoli nam spotkać się na dłużej gdzieś tam ;)

Gość gość
Wiesz... to stare "tam" coś mi się popsuło. Znaczy, jest jakiś problem i nie działa tak jak powinno :-( Ale w sumie mógłbym dać Ci nowe jeśli chcesz :-)

:( Jesli "tam" to poczta, to ja, to nie ja. Mimo, że czuję dziwnie znajomą bliskość pisząc z Tobą to nie jestem tą za którą mnie bierzesz. Osoba z którą dawno temu bylam w bliższej znajomosci na @ nie może być Tobą bo rozstalismy się w dużym gniewie i nie zasługuje na drugą szansę. Jednak to nie przeznaczenie a tylko bardzo miła pogawędka :)

Gość gość
Faktycznie chyba zaszła pomyłka, ale to tylko przez to, że ja również czuję do Ciebie tą dziwnie znajomą bliskość :-) Myślę, że nie możesz do końca wykluczyć, iż to nie jest przeznaczenie ;-) W sumie to dość dziwna sytuacja ;-) Jeśli ta osoba o której wspominasz nie zasługuje na drugą szansę to może korzystając z okazji ja dostałbym pierwszą? :classic_cool: Pomyśl, może warto ;-)

Niewatpliwie mieliśmy okazję wpaść na siebie gdzieś tutaj. Tak mi mówi przeczucie ;) Pomyślę nad Twoją propozycją :P Musisz jednak wiedzieć, że jestem dosyć trudna i skomplikowana w obsłudze :) Ciężko za mną nadążyć i ciężko dogodzić :P

Gość gość
Myślę, że przeczucie dobrze Ci mówi ;-) A o tym, iż jesteś trudna i skomplikowana w obsłudze to zdaje się ale już kiedyś mi pisałaś ;-) Za mną też podobno ciężko nadążyć a o dogadzanie to się nie martw ;-) Dla mnie ma rzeczy niemożliwych :classic_cool:

Pamiętam, że mówiłam ;)Świat ero jest mały, w sensie forum ero bo ero samo w sobie to ogrom przyjemności :P Czyli jednak przeznaczenie :) Pozostało Tobie tylko mnie poskromić. Oby tylko nie byla potrzeba użycia bata :P

Gość gość
Zgadza się :-) Świat ero (forum) jest mały, ale to dobrze ponieważ łatwiej się odnaleźć ;-) A co Ty na to gdybym zamiast bata użył jakiegoś pejcza? :classic_cool: Mogłoby być ciekawie ;-)

Gość gość
No i kajdanki obowiązkowo ;-)

Gość gość
ale nudne pierdzenie gościa z niebieską sukienką :O

Gość gość
47- zamknij paszcze

Gość gość
Przecież to Wawa Psotek i Migotka cieciu💤

Gość gość
To na pewno nie oni. :-)

Gość gość
Też myślę, że to ktoś zupełnie inny 🖐️