Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adelajd

uciazliwy sasiad

Polecane posty

Gość adelajd

Moze ktos z was moze mi podpowiedziec co moge zrobic. Mam sasiadke, ktora jest strasznym ciężarem dla pozostalych ciezarow. Mianowicie kobieta ma kilkanascioro dzieci, dzieci maja dzieci, wiekszosc z nich jest niepelnoletnia. Przechodzac do sedna, są oni strasznymi brudasami bo inaczej juz tego nie mozna nazwac, urzadzaja sobie zbieractwo z czego wynika niesamowity smrod. Co by bylo malo przychodzi od niej robactwo, obrzydliwe wielkie robactwo. Co miesiac dezynfekujemy wlasne mieszkanie ale to dziala na miesiac bo tych robakow jest tak duzo ze na nowo przychodza. Czy mogę to gdzies zglosic ? Zgalszane bylo do administracji budynku ale oni nas ciagle splawiaja. Pomocy bo zaczynm sie sama czuc jak jakis brudas.

Gość gość
Takich sasiadów zgłasza się do dzielnicowego.

Gość gość
Ja też mam za ściane dzieciorobów. Dzieci mają od wielu lat wszy. Podobno zanim tu zamieszkałam były karaluchy i wzywany był sanepid. Przyszli jacyś panowie w białych klitach i opryskali całe ich mieszkanie. Zrobili tak kilka razy. Także śmiało dzwoń do sanepidu. Policja raczej g****o zrobi

Gość gość
To jest straszne niestety. Ja miałam inny problem, może nie az problem ale uciążliwe hałasy - seks imprezy, po prostu wszystko nas budziło. Teraz mieszkamy w domu pod miastem. Sa plusy i minusy ale do mieszkania bym nie wrocila..

Gość adelajd
Ta kobieta nie chce nikogo wpuscic do domu a wielokrotnie wraz z mieszkancami bralismy dezynfekcje zeby wydezynfekowali jej dom, administrator tez probowal sie tak dostac ale nie udalo mu sie i od tamtej pory powtarza w kolko ze ta babę obejmuje okres ochronny bo ma dzieci. Z tego co wiem to okres ochronny obejmuje sezon zimowy tylko ale moge sie mylic.