Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błękitnaa

Deszczowy wtorek

Polecane posty

Gość Zuzanna    Amelia ææ
A najlepiej taki przepis, zebym nie musiala nic gotowac, tylko zlozyc wszystko razem i zjesc.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Zuza potrafisz chociaz zupe ugotowac?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Iza 😘 leniu :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
a kurczak z rozna? poezja zapachu :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Dom to nie szpital ma pachniec obiadem i ciastem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
pieczone miesko w przyprawach to podstawa zapachu. mozna by rzec, ze zapach miesa jest fajny bo ladnie pachnie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia ææ
egosc - Wiem , ze wszystko do pasztetu trzeba zmielic. Ale licza sie tez proporcje , dodatki oraz dlugosc i sposob pieczenia.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
malo masz przepisow w necie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Zuzka zapytaj macka on da ci doskonały przepis

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość błękitnaa
Śmierdzi gotowaniem? :D Ja tam lubię gotować.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Egosc a jak pierdniesz to juz nie pachnie kwiatami

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia ææ
egosc - Przepisow jest pelno. Ale one nie uwzgledniaja roznych kruczkow kulinarnych dzieki ktorym pasztet lepiej potem smakuje. Miedzy innymi proporcje przypraw. Wiadomo , ze pasztet sklada sie z miesa + watrobka +++++. No ale wlasnie ta cala reszta. Tluszcz tez trzeba dodac inaczej pasztet bedzie "suchy". I jak to potem piec zeby nie bylo za suche ani za wilgotne.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Moze smierdząco gotuje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość błękitnaa
Mięso pachnie bardzo ładnie :D taki pieczony schab, albo gulasz :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
dlaczego mieso to stary kawaler? :) Stary kawaler to raczej mrozona pizza :p

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość błękitnaa
Tak, stary kawaler to mrożona pizza. Absolutnie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość błękitnaa
No boczek jest bardzo tłusty. Mięso i wątróbka niekoniecznie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość błękitnaa
Jakby jeden z drugim był bardziej zaradny to by piekł mięsko. Przepisów w necie nie brakuje. Ale że to leniwe to niestety, gotowane parówki i pizza mrożona.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość błękitnaa
Ja wycinam zawsze jak najwięcej tłustego :D no i często słyszę przez to, że w tyłku mam za dużo :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja mam kochana nowa kuchenke z funkcja rozna, wiec nie obrazaj mnie mrozonymi pizzami a la kasztan :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość błękitnaa
Nie napisałam, że każdy. Miałam tu na myśli konkretnych kawalerów.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość błękitnaa
Masz inną sytuację niż ja :D dlatego inaczej patrzymy na gotowanie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia ææ
Blekitna - Pytanie do Ciebie. Czy tlo na stronie blogu Macka to Ty wymyslilas ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość błękitnaa
Ja mięso zwykle piekę w piekarniku , nie używam funkcji rożno.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość błękitnaa
Chyba ja je ustawiałam, ale nie pamiętam na 100%. Zbyt dawno to było.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość błękitnaa
Zdarza mi się zapominać mniej ważne rzeczy ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia ææ
Dla mnie to tlo jest zbyt jaskrawe i zbyt dominujace. Na tyle , ze zanika glowny tekst. Ciezko sie czyta te przepisy. Dlatego ja ich nie czytam. Pisalam o tym Mackowi ale to jak grochem o sciane.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość błękitnaa
No ja tego nie zmienię przecież. Nie wchodzę tam i nie interesuje mnie ani ten blog ani jego szata graficzna.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Zuzka jestes koszmarnie tępa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×