Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błękitnaa

Deszczowy wtorek

Polecane posty

Gość błękitnaa
Nie zapominaj, że mu brakuje wyobraźni, więc nie pofolguje za bardzo.

Gość dobra zmiana
na moje chamstwo mzoecie zawsze liczyc, nawet jak bedziecie dla mnie mile:classic_cool::D cieszycie sie ? :D

Gość błękitnaa
Po pachy.

Gość dobra zmiana
W wyobraźni mogę być kim zechcesz sobie wyobrazić. Nie obraże się> no u mnie slabo z wyobraznia wiec wyobrazic sobie moge tylko to co sama napiszesz wiec wyobrazam sobie starsza pania tanczaca na rurze przez mlodziencami :classic_cool: a blekitna jako pania obladowana koszykami z jedzeniem idacac za swoim menem przez szuwary nad jezioro nad ktorym on lowi a ona serwuje wymyslne potrawy a to ugorka kiszonego, a to kanapke z zywiecka:classic_cool: i siedzi tak i czeka caly dzien i noc az on cos zlowi piszac w miedzy czas na kafeterii :classic_cool:

Gość błękitnaa
Hm.

Gość dobra zmiana
to teraz jak wy sobei mnie wyobrazacie :D ?

Gość dobra zmiana
a ja sie zle czuje wsrod chamowm, moze dlatego ze nie jestem zboczony

Gość dobra zmiana
ja nei wymyslam wam wad stweirdzam fakty moze jestescie w tym 1% starszych pa ktore nie maja tych wad :D albo ich nie widzicie kto wie, ale ogolnie to spostrzezenie a nie wymysl :D

Gość błękitnaa
a blekitna jako pania obladowana koszykami z jedzeniem idacac za swoim menem przez szuwary nad jezioro nad ktorym on lowi a ona serwuje wymyslne potrawy a to ugorka kiszonego, a to kanapke z zywieckacool.gif i siedzi tak i czeka caly dzien i noc az on cos zlowi piszac w miedzy czas na kafeterii cool.gif x O hahahaha i TY mówisz, że nie masz wyobraźni :D :D

Gość błękitnaa
a ja sie zle czuje wsrod chamowm, moze dlatego ze nie jestem zboczony x Źle się czujesz wśród chamów? A ponoć swój u swoich się czuje zawsze dobrze.

Gość dobra zmiana
O hahahaha i TY mówisz, że nie masz wyobraźni> no nie mam przeciez ja przep[isalem tylko to co same napisalyscie o sobie no moze troche polaczylem :D jestes wspolautorka tego swiatowej slawy bloga o ogorku i kanapce wiec gotuijesz, znasz sie na rybach i chyba ci sie czasami nudzi :D

Gość dobra zmiana
upps mialo byc o pomidorze i kanapce chyba faktycznei troche rpzeklamalem :D

Gość błękitnaa
Jestem współautorką, ale kanapki z pomidorem vel ogórkiem nie poddawałam autoryzacji :D

Gość błękitnaa
To dlatego, że tak mało o sobie mówi.

Gość błękitnaa
No ale spróbujmy. Stary, brzydki, sflaczały biznesmen. Krótko, zwięźle i na temat.

Gość błękitnaa
A tak, tak, zapomniałam dodać o apetycie na młode dziewczyny.

Gość błękitnaa
dobra zmiana dziś W wyobraźni mogę być kim zechcesz sobie wyobrazić. Nie obraże się> no u mnie slabo z wyobraznia wiec wyobrazic sobie moge tylko to co sama napiszesz wiec wyobrazam sobie starsza pania tanczaca na rurze przez mlodziencami cool.gif a blekitna jako pania obladowana koszykami z jedzeniem idacac za swoim menem przez szuwary nad jezioro nad ktorym on lowi a ona serwuje wymyslne potrawy a to ugorka kiszonego, a to kanapke z zywieckacool.gif i siedzi tak i czeka caly dzien i noc az on cos zlowi piszac w miedzy czas na kafeterii x A, szacun, wreszcie użyłeś przecinka. To nic, że w liczbie jednego. Od czegoś trzeba zacząć.

Gość dobra zmiana
nie mam apetytu :D nie wiem skad wam sie wzial ten stereotyp przeciez to wy pisalyscie ze biegacie za mlodymi chlopcami :D ja tylko pisalem ze kobieta po 30 zaczyna sie rozpadac:classic_cool: w sumie to z niczym nie trafilyscie ani zaden biznesmen, ani raczkujacy bo juz dobre 10 lat minelo, nie jakos szczegolnie sflaczaly. tylko stary i brzydki sie zgadza no i moze ta nadwaga troche tez sam juz nie wiem :D bo z mojego puntu widzenia to grubas jestem ale dla mnie np. kobieta wazaca wiecej jak 55kg to tez jest gruba wiec ja mam tu standardy mocno niekafeteryjne w zakresie wagi :D z drugiejs trony na temacie macka podsumowali mnei jako bezrobotnego , debila i chama, pozniej tu chorego psychicznie renciste wiec w sumie dobrze sie maskuje bo nie ma zadnych punktow wspolnych oprocz tego chama a to zamierzone :D

Gość dobra zmiana
czasami uzywam jesli bez przecinka wyszloby dwuznacznie zawsze tez jak pisze "łaski mi nie robisz" to wstawiam ł :D ale to tylko w wyniku wyzszej koniecnzosci albo przypadku :D

Gość błękitnaa
Ważę więcej niż 55kg, tak czułam, że jestem gruba.

Gość błękitnaa
Przepraszam bardzo, ja pisałam, że wolę starszych od siebie :p

Gość dobra zmiana
to musialem to przeoczyc jak pisalas ze wolisz starszych :D no kobiety po 30 zazwycjz waza wiecej jak 55kg :D zdziwilbym sie gdybys wazyla mniej, wiec mnie nie zaskoczylas witaj w klubie grubasow mozemy sobei rpzybic piatke :D:D:D od razu mi lepiej ze nie jestem tu jedynym wieprzem:classic_cool:

Gość dobra zmiana
teraz mozemy razem hejtowac szczuplych i szczuple na kafeterii :classic_cool::D

Gość dobra zmiana
Waga się wiąże ze wzrostem. Kobiea mająca 150cm wazaca 50 kg będzie gruba, 175 50 za chuda. > z tym za chuda to nie rpzesadzaj bedzie w normie. mnie sie wysokie nie podobaja wiec ja mam uniwersalne kryterium wagi:classic_cool: jak wazy wiecej i nie jest gruba tzn. ze jest wielka :D

Gość błękitnaa
Wieprzem, o k***a 😭

Gość błękitnaa
Zmiana, dziś dzięki Tobie popłakałam się ze śmiechu,dostajesz ode mnie medal. Z ziemniaka, gwoli ścisłości.

Gość dobra zmiana
ale masz w miare trzezwe spojrzenie egosciu albo jestes facetem, pierwszy raz widze aby kobieta na tym forum napisala ze jak ktos ma 150cm wzrostu i wazy 50kg to bedzie gruby tu ciagle czytam ze jak kobieta nie wazy 60kg to ma anoreksje i wyglada jak dziecko a 70 i wiecej to jest prawdziwie kobieca :D

Gość dobra zmiana
Też jestem gruba ale tylko trochę. > witaj w klubie to mozemy w trojke hejtowac tak czulem ze tez jestes grubas tylko sie nie rpzyznasz:classic_cool: po raz drugi mnie zaskoczylas. teraz szukajcie tematu na dietach gdzie sie mozna nad normalnymi i lekko otylymi znecac ze sa za chudzi:classic_cool:

Gość błękitnaa
No to chyba oczywiste, że ta sama waga będzie wyglądała inaczej u osób z różnym wzrostem.

Gość błękitnaa
pyk