Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błękitnaa

Deszczowy wtorek

Polecane posty

Gość dobra zmiana
nie chce tego medaly bo wczesniej maciek go mial i jak ziemniak to pewnie go obślinil :O albo nie wiadomo co z niegoi chcial gotowac wiec wole nie miec kontaktu z zywnoscia ktora ktos inny dotykal :D jestem tu mi brakuej slowa - boje sie zarazkow:classic_cool: moze nie jak michael jackson ale ogolnie nie pije z jednej butelki z kims i nie gryze tej samej kanapki :D od kiedy zobaczylem chorego na mononukleoze :D

Gość błękitnaa
No wiesz?! Każdemu daję nowy,świeżo ostrugany medal.

Gość dobra zmiana
175 /50 to bardzo szczupła sylwetka, zazwyczaj płaska> lepsza plaska niz kulowata :classic_cool: no i ja pisalem 55 a to normalna sylwetka nawet jak kobieta ma 170cm. poza tym plaskosc to zaleyz od proporcji chyba czyli genow. nie da sie przytyc tylko w jednym miejscu :D ale kobiety sie pocieszaja jak bardzo zgrubna ze cycki tez im urosly :D

Gość błękitnaa
Płaska kobieta nie jest atrakcyjna, atrakcyjna kobieta to taka z tyłkiem i cyckami.

Gość dobra zmiana
No wiesz?! Każdemu daję nowy,świeżo ostrugany medal. > a to biore :D v biore pod uwage to ale na kafeterii tych cwiczacych prawie nie ma :D wiec mozna to pominac. dlatego tez sie pocieszam ze tyle waze bo miesnie duzo waza :D ale waga liczaca bmi i mierzaca tkanke tluszczowa nie klamie dlatego rzadko na nia staje :D

Gość błękitnaa
To po chuj Ci w ogóle taka waga w domu? :D

Gość błękitnaa
Wyrzuć ją.

Gość dobra zmiana
Płaska kobieta nie jest atrakcyjna, atrakcyjna kobieta to taka z tyłkiem i cyckami. > kwestia gustu zauwazylem ze otylym kobietom podobaja sie kobiety w stylu beyonce a tym szczuplym modelki :D u facetow z reguly jest im szczuplejsza tym ladniejsza dopiero po 30 im sie zmienia nieco gust jak sami sa podtatusiali to wola te pulchniejsze to sie bierz etez stad ze taki 30 letni lysiejacy gosc z brzuszkiem moze wyrwac juz jedynie taka mamuske wiec udaje ze mu sie takie podobaja :D no i wiadomo lepsza chora łania niz ta ktorej sie nigdy nie dogoni :D zakompleksiona kobieta to jak ta chora lania, latwa do upolowania.

Gość błękitnaa
Jesteś chyba pierwszym facetem, który mi mówi,że woli płaskie kobiety.

Gość błękitnaa
Zakompleksiona kobieta jest łatwa do upolowania, bardzo to prawdziwe.

Gość dobra zmiana
To po ch*j Ci w ogóle taka waga w domu?> nie mam jej w domu :D nie stac mnie to drogi sprzet pewnie kilka tysiecy nie wydalbym tyle aby sie wazyc tylko kobieta moze byc taka durna :D v nie napisalem czy wole czy nie tylko ze lepsza szczupla i plaska niz gruba i nie plaska.

Gość błękitnaa
A ja nie napisałam, że tylko grube mają duże cycki.

Gość błękitnaa
Ja mam zwykłą wagę, kupioną za 20zł na allegro.

Gość dobra zmiana
Zakompleksiona kobieta jest łatwa do upolowania, bardzo to prawdziwe. > no. i znudzona mezatka :D podobno :D i samotna po 30-tce i tak by mozna wymieniac :D az zostanie niewymieniona grupa ladnych szczuplych kobiet przed 30-tka :D tak wiem jestem cham:classic_cool:

Gość błękitnaa
O ile je stać.

Gość dobra zmiana
Duży biust to z reguły tendencje do tycia> niekoneicznie chyba ale nie znam sie. v no ale ta zwykla tluszczu nie mierzy te do tluszczu i liczace co gdzie masz za duzo i ile mas zmniej jesc to tantita sie nazywa cyz jakos tak w silowniach przewaznie sa. stajesz i w rece bierzesz czujniki aby prad przeplynal i zmierzyl opor ciala.

Gość błękitnaa
dobra zmiana dziś Zakompleksiona kobieta jest łatwa do upolowania, bardzo to prawdziwe. > no. i znudzona mezatka smiech.gif podobno smiech.gif i samotna po 30-tce i tak by mozna wymieniac smiech.gif az zostanie niewymieniona grupa ladnych szczuplych kobiet przed 30-tka smiech.gif tak wiem jestem chamcool.gif x Nie każda samotna to desperatka. Nie każda znudzona mężatka to desperatka. Są kobiety, które mierzą troszkę wyżej niż zwykły prymityw. Czy cham :classic_cool:

Gość dobra zmiana
Nie każda samotna to desperatka. Nie każda znudzona mężatka to desperatka. Są kobiety, które mierzą troszkę wyżej niż zwykły prymityw. Czy cham. > wiem ale jak dana grupa ma ponizej 2% ogolu to mozna to pominac bo taka jest tolerancja bledu :classic_cool: na kafe to jest zapewne 0,000002% :D tu dla 99,99% wyznacnzikiem szczescia jest stado dzieci, maz ferdek kiepski z tym ze pracujacy i wycieczka do cieplych krajow.

Gość błękitnaa
tu dla 99,99% wyznacnzikiem szczescia jest stado dzieci, maz ferdek kiepski z tym ze pracujacy i wycieczka do cieplych krajow. x Ahaha :D

Gość dobra zmiana
juz lepiej jak ja nie stac bo placic kupe szmalu za to aby dzwigac cos dodatkowo codziennie to trzeba byc syzyfem albo kobieta :D

Gość błękitnaa
Guzik się znasz, bo ani ja, ani moja koleżanka nie jesteśmy desperatkami.

Gość błękitnaa
pyk

Gość błękitnaa
pyk

Gość błękitnaa
No nie powiem, facet powinien być bogiem seksu. Ale dobrze będzie jeśli by miał chociaż trochę rozumu.

Gość błękitnaa
Taaak, orgazm po 3 minutach, mój, nie jego, oczywiście :D

Gość dobra zmiana
no tak. co nie napsize na tym forum z eprawie nie pije alkoholu albo ze nie przepadam za piwem to mi wmawiaja kobiety ze jestem kobieta albo ze kłamię a faceci ze na pewno jestem trzezwiejacym alkoholikiem :D czyli nigdy sie nie spotkali z przypadkiem ze ktos po pracy nie siada na kanapie i nie otwiera czteropaka inaczej nie byloby takiego zdziwienia :D zreszta w tym temacie tez juz przerabialem tlumaczenie sie ze nie jestem alkoholikiem :D

Gość błękitnaa
Jedni relaksują się tak, a inni inaczej. Ale to kwestia wyobraźni.

Gość dobra zmiana
mój, nie jego, oczywiście> i po co bylo to dodawac tak to by sie ustawial kolejka chetnych :D

Gość błękitnaa
O ja głupia :D

Gość błękitnaa
To mu to właśnie napisałam.