Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błękitnaa

Deszczowy wtorek

Polecane posty

Gość błękitnaa
Trudno, może następnym razem :( mój ulubiony adorator też już się nie pojawia :( cóż za niefart.

Gość dobra zmiana
Zmiana, sa kobiety, nawet grube i w sile wieku które mają w nosie kiepskich panów> kiedys w to wierzylem ale z wiekiem przekonuje sie ze jednak nie ma :D to taka maska ubierana na wypadek aby nie dopuszczac mysli ze nikt mnie nie chce. kobieta musi byc z kims bo tylko wtedy czuje sie doceniana, ona musi miec wszystko jak inne kobiety jesli inne maja facetow to ona musi miec. juz wmowi sobei ze ferdek to brad pit ale bez ferdka o wiele ciezej jej samej sobie wmowic ze tak jest lepiej :D bedzie to pisac na forum ale sama w to nie wierzy :D za wyjatkiem tych 2% bledu pomiarowego :D ale ciezko ten blad odroznic od tej grupy ktorych nikt nie chce:classic_cool: v dziwie sie ze kobiety nie wpadaja na najprostsze rozwiazanie oswiadczenie nikt mnie nie chce jestem sama i zamyka sie gebe kazdemu :D nie trzeba zakladac tematow moja przyjaciolka wyszla za maz za ferdka i dziwi sie ze jestem sama, albo mam xx lat i jestem sama itd.

Gość błękitnaa
To co napisał po Tobie tylko dowodzi tego, że do niego nic nie dociera. Stereotypy, stereotypy, stereotypy.

Gość dobra zmiana
każda baba chce obojętnie jakiego faceta> nie kazda ale wiekszosc a na kafeterii to kazda :D bo to forum dla specyficznych ludzi :D

Gość błękitnaa
to taka maska ubierana na wypadek aby nie dopuszczac mysli ze nikt mnie nie chce. kobieta musi byc z kims bo tylko wtedy czuje sie doceniana, ona musi miec wszystko jak inne kobiety jesli inne maja facetow to ona musi miec. juz wmowi sobei ze ferdek to brad pit ale bez ferdka o wiele ciezej jej samej sobie wmowic ze tak jest lepiej x Nie myl chęci posiadania tego co inni tylko po to żeby posiadać z chęcią bycia kochanym.

Gość dobra zmiana
raczje obserwacje kiedys bylem pelen wiary w kobiety jak i wy :D ale zycie moja wiare zweryfikowalo :D

Gość błękitnaa
On to robi specjalnie? :D

Gość dobra zmiana
Nie myl chęci posiadania tego co inni tylko po to żeby posiadać z chęcią bycia kochanym> jak ktos chce byc kochany to sobie psa kupuje a nie ferdka bierze przy ktorym wiecej roboty jak przy 10 psach a nigdy jak pies kochal nie bedzie :D

Gość błękitnaa
Zmiana, już Ci kiedyś powiedziałam, musisz mieć bardzo złe doświadczenia z kobietami.

Gość dobra zmiana
wpadne tu za 10 lat i potwierdzicie moja teorie bedziecie na swoich ferdkow narzekac ale bedziecie dumne ze ich macie:classic_cool: i najezdzac na te samotne, szczuple i bez ferdka :D przypomne wam to:classic_cool:

Gość błękitnaa
W sumie Ci się nie dziwię,że jesteś sam.

Gość błękitnaa
Jeśli on to wszystko mówi poważnie (bo dopuszczam możliwość, że jednak nie), to jak on chce znaleźć kobietę? Jak takiej sypnie mowę o stereotypach jak nam, to każda ucieka gdzie pieprz rośnie.

Gość dobra zmiana
Zmiana, już Ci kiedyś powiedziałam, musisz mieć bardzo złe doświadczenia z kobietami. > wrecz przeciwnei ja nie pisze tego z autopsji. mialem bardzo dobre mnie sie latwo dogadac z kobietami.

Gość dobra zmiana
zreszta ja sie z kazdym dogadam rozumiem logike kobiet i logike debila tez odgadne albo faceta. logike kobiet przedstawialem wyzej to ze rozumiem ja i mi sie latwo dogadac nie znaczy ze podzielam :D

Gość dobra zmiana
że jesteś sam. > ale ja nigdy nie pisalem ze jestem sam, albo nie sam:classic_cool: wy sobie ciagle wszystko dopowiadacie to sa te wasze steretotypy a moich mi zabranianiacie :D wam, ciezko sobei zapewne wyobrazic ze ktos by ze mna wytrzymal :D to tez stereotyp tak samo rpawdziwy jak i moje.

Gość błękitnaa
pyk

Gość błękitnaa
pyk

Gość błękitnaa
Tak, owszem, ciężko mi sobie wyobrazić, że ktoś może z Tobą wytrzymać.

Gość dobra zmiana
Jak takiej sypnie mowę o stereotypach jak nam, to każda ucieka gdzie pieprz rośnie. > nieprawda znam nawet takie ktore podzielaja moje spostyrzezenia i stereotypy :D a jedna nawet taka ktora sama przyznaje ze tez tak zaczela uwazac ze lepszy ferdek niz zaden :D mimo ze jeszcze pere lat temu miala odmienne zdanie. kobiety z tych 2% czyli ten blad statystyczny ktory przy okazji miesci sie tez w grupie inteligentnych czesto przyznaje mi racje :D zreszta kobieta zawsze widzi siebie jako lepsza od innych kobiet, doskonale widzi wady innych kobiet, a sama nawet jesli ma identyczne to ich nie zauwazy:classic_cool:

Gość błękitnaa
Poza tym, jesteś stary i sflaczały i możesz tylko raz w roku, tego by nie chciała nawet największa desperatka :D

Gość dobra zmiana
Takich kiepskich to każda może mieć co tydzień innego jak lubi. Nie wiesz o tym? > masz racje co tydzien innego moze miec :D ale jednego na dluzej to nawet o ferdka trudno w pewnym wieku :D:D:D o to walsnei chodzi aby nie byl co tydzien nowy tylko jeden i ten sam to takie zludzenie milosci wtedy nastepuje a jak co tydzien inny to kobieta czuje sie wykorzystana :D kobieta ktora wykorzuystuje jeden facet czuje sie kochana kobieta ktory wykorzystuje wielu facetow czuje sie wykorzystana :classic_cool::D w danym okresie czasu t aby byla ladna defninicja :D

Gość dobra zmiana
ciężko mi sobie wyobrazić, że ktoś może z Tobą wytrzyma> z twoja wyobraznia jeszcze gorzje niz z moja :D

Gość błękitnaa
Ale ja nie mówię, że takie kobiety nie istnieją, ja wiem, że istnieją. Ale czy jest tego ponad 90%? No nie wiem. Albo może ślepa jestem? I myślę, że inni myślą jak ja?

Gość błękitnaa
No to mu powiedziałam, to nie, on twierdzi,że wie to od kobiet, a nie dzięki nim.

Gość błękitnaa
Zmiana, muszę to przyznać, jesteś wyjątkowy. Jak Maciek.

Gość błękitnaa
No to jeśli wg Twojej teorii ponad 90% kobiet jest takich, to 90% mężów to kiepscy. Jak to świadczy o mężczyznach? Że to desperaci biorący desperatki?

Gość gość
Zmiana tez sie starzeje kupuje specyfiki w aptece bo mu konar nie chce zapłonąc

Gość dobra zmiana
Ale ja nie mówię, że takie kobiety nie istnieją, ja wiem, że istnieją>< uff dobrze ze chociaz to dopuszczasz :D to porownanie do macka to nie bylo mile:O

Gość błękitnaa
Masz za swoje.

Gość dobra zmiana
Zjawisko istnieje ale nie jest tak masowe> uff kolejny raz odetchne.