Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błękitnaa

Deszczowy wtorek

Polecane posty

Gość gość
Zmiana tez sie starzeje kupuje specyfiki w aptece bo mu konar nie chce zapłonąc

Gość błękitnaa
Nie napisałam, że dopuszczam, tylko, że wiem iż istnieją takie.

Gość dobra zmiana
więc musiałeś mieć do czynienia z desperatkami. >> no cos w tym jest przewaznie mialem klopot z uwolnieniem sie od nich :D

Gość błękitnaa
dobra zmiana dziś więc musiałeś mieć do czynienia z desperatkami. >> no cos w tym jest przewaznie mialem klopot z uwolnieniem sie od nich smiech.gif x Uważaj, bo uwierzymy w tę liczbę mnogą.

Gość dobra zmiana
Że to desperaci biorący desperatki? > nie faceci przewaznie mysla bardzije racjonalnie i taki ferdek nie ma zle jedynym jego obowiazkiem jest wstac do pracy, po pracy przychodzi czeka czteropak, do pracy ma przygotowane ubranie co by nie musial zaprzatac glowy nawet tym w co sie ubrac itd. w weekend z kumplami na piwko wyskoczy i powspomina jakim byl kiedys casanova :D ferdek nie ma zle :D zostalbym ferdkiem ale piwa nie lubie i mnie sie malo kto podoba wizualnie :D

Gość błękitnaa
Milciu, na kafe 100 procent. Tego o mężczyznach chyba jeszcze nie przemyślał x Na kafe to zapewne ze 110%.

Gość błękitnaa
dobra zmiana dziś Że to desperaci biorący desperatki? > nie faceci przewaznie mysla bardzije racjonalnie i taki ferdek nie ma zle jedynym jego obowiazkiem jest wstac do pracy, po pracy przychodzi czeka czteropak, do pracy ma przygotowane ubranie co by nie musial zaprzatac glowy nawet tym w co sie ubrac itd. w weekend z kumplami na piwko wyskoczy i powspomina jakim byl kiedys casanova smiech.gif ferdek nie ma zle smiech.gif zostalbym ferdkiem ale piwa nie lubie i mnie sie malo kto podoba wizualnie smiech.gif x Wow, wymagania jak u chomika. Mężczyźni, jakie to proste stworzenia. Tak niewiele im do szczęścia trzeba.

Gość błękitnaa
Pyk

Gość dobra zmiana
Uważaj, bo uwierzymy w tę liczbę mnogą. > no to powiedzmy ze to bylo dawno i nie pamietam czy to byla liczba mnoga :classic_cool:

Gość błękitnaa
Pyk

Gość błękitnaa
Pyk

Gość błękitnaa
Pyk

Gość błękitnaa
Pyk

Gość błękitnaa
Teraz się pamięcią nie zasłaniaj.

Gość błękitnaa
Która młoda łania by chciała takiego Ferdka?

Gość gość
Zmiana to oprócz martwego konara masz tez amnezje hahaha

Gość dobra zmiana
własnych doświadczeń o tych priorytetach damskich. > na szczescie pisze w wiekszosci na cudzych przykladach, ja staram sie byc ostrozny :D sam na sobie tez czasami cos zaobserwuje ale nie sa to wnioski z autopsji przynajmniej nie przewaznie,.

Gość dobra zmiana
Wow, wymagania jak u chomika. Mężczyźni, jakie to proste stworzenia. Tak niewiele im do szczęścia trzeba. > dokladnie! mezczyzna jest bardzo prostu w budowie nie mysli pokretnie i naprawde bardzo latwo go zrozumiec ja nie wiem dlaczego na tym forum rozkminaja meskie zachowania nie ma sie nad czym zastanaiwac :D one po prostu nie chca dopuszczac do siebei najprostszych rozwiazan bo im sa nie na reke i rozkminiaja :D

Gość błękitnaa
Na cudzych przykładach? Jesteś przekonany o tym co piszesz z cudzych przykładów, a nie z autopsji? Zabawne to :D Albo nieprawdziwe. Coś się tu kupy nie trzyma.

Gość dobra zmiana
Powiedz od razu że podobają Ci się takie którym Ty z różnych względów nie odpowiadasz.> zapewne czasami podobaja mi sie i takie ktorym ja sie nie podobam nic w tym odkrywczego, ale w moim wieku juz prawie nie ma nawet tych ktore mnie sie podobaja a ja im nie :D to ze ja sie nie podobam to oczywiste komu by sie podobal stary sflaczaly grubas do tego cham :D v tak naprawde to sie pocieszam kolejnym stereotypem ze kobieta musi byc piekna a facet wystarczy jak jest fajny z charakteru :D:D:D albo inteligentny i z poczuciem humoru :D niezly stereotyp nie ? niech sie tylko ktos sproibuje ze mna nie zgodzic :O:D

Gość błękitnaa
Widzisz Izuś, albo my jakieś niestandardowe jesteśmy albo świata nie znamy.

Gość dobra zmiana
juz sie przyplatala jakas wariatka z nadwaga po 30 i bedzie mnie hejtowac do konca moich kafedni :D a moze to znowu ola bo smialem napisac ze obraza mnie porownanie do macka i sie ozywila kto wie :D

Gość dobra zmiana
Każda młoda i piękna marzy o dodatkowym etacie przy Ferdku>? tez tego nie rozumiem, ale takie sa fakty :D

Gość błękitnaa
tak naprawde to sie pocieszam kolejnym stereotypem ze kobieta musi byc piekna a facet wystarczy jak jest fajny z charakteru smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif albo inteligentny i z poczuciem humoru smiech.gif niezly stereotyp nie ? niech sie tylko ktos sproibuje ze mna nie zgodzic x No to albo jest taki jak napisałeś albo jest Ferdkiem. Dwa jednocześnie się wykluczają.

Gość błękitnaa
Ty chyba nie pisałeś o sobie?

Gość dobra zmiana
No to albo jest taki jak napisałeś albo jest Ferdkiem. Dwa jednocześnie się wykluczają. > nic sie nie wyklucza ferdek mysli ze jest fajny czy inteligentny i ma ladna kobiete wg siebie wszsytko sie zgadza :D ja sie kobietom dziwie nie ferdkowi :D

Gość błękitnaa
No to jeśli wymagasz od kobiety tylko żeby była piękna to gratuluję wymagań.

Gość dobra zmiana
na pocieszenie powiem wam ze sa tez tacy faceci jak mawia zona mojego kolegi jej maz to pantofel, wszystko za nia robi, jest obiektywnei rpzystojniejszy od niej itd. czyli mozna tez byc fredka i szukac faceta ktory bedzie was nianczyl, rzadko ale mozna trafic :D ten moj kolega tylko dziecka z ania nie mogl urodzic ale tez zdecydowala sie bo obiecal ze on sie bedzie nim glownei zajmowal :D no i w sumie zajmuje sie tylko w nocy ona do dziecka wstaje bo on na 7 ma do pracy, ale po pracy wraca i zajmuje sie dzieckiem a ona odpoczywa po calodzinnym ogladaniu seriali wraz z dzieckiem :D nigdy nie sadzila ze trafi na taki okaz wszystkie jej kolezanki wiedzace jakim jest leniem ciagle jej powtarzaja ze trafilo sie jak slepiej kurze.... wszystko jest mozliwe nie trzeba sie poddawac tylko wierzyc w nierealne :D

Gość błękitnaa
Ale on ma być taki wg kobiety, a nie wg siebie. Przecież to każdy facet myśli o sobie, że jest alfą i omegą.

Gość dobra zmiana
No to jeśli wymagasz od kobiety tylko żeby była piękna to gratuluję wymagań. > nigdzie nie pisalem co ja oczekuje, pisze ogolnie. tak jak ci sie ktos nie podoba to bez sensu nie ma chemii to nic nie ma, nawet jak chemia jest to nie ma gwarancji ze cos bedzie ale bez podobania sie sobie nawzajem to mozna zapomniec o czymkolwiek moim zdaniem.