Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawi 114

Wczoraj przebiegłem 5 km

Polecane posty

Gość prawi 114

hehe mam nowe hobby.. Bieganie .. CZuje ze mi szybko sie to nie znudzi ..Jak dorykam swoich ud to są twarde jak stal

Gość prawi 114
Jak dotykam swoich ud to są twarde jak stal

Gość prawi 114
z przerwami na chodzenie .. 1 km biegu potem 1 km na pieszo , znowu 1 km biegu .... razem 5 km przebiegłem i na pieszo tez 5 km Tak jest latwiej bo trening moze trwac dluzej . .Wczoraj biegalem i chodzilem łącznie 1,5 godziny i przez te poltorej godziny razem było okolo 10 km w nogach

Gość akimuszek1
uwazaj na stawy i kolana. tez bylem tak entuzjastycznie nastawiony...

Gość prawi 114
hej , zachęcam wszystkich do tych treningów .. Wazne jest tylko to by nie było duzo ludzi na c hodznikach bo im przeszkadzasz ..No i maly ruch samochodów , wtedy mniej smrodu wdychasz .. Ale ja mam to szczescie ze nie mieszkam w centrum miasta tylko blisko granicy hehe

Gość prawi 114
uwazaj na stawy i kolana. tez bylem tak entuzjastycznie nastawiony... wlasnie nie bede uwazał . .OStanio czytałem wywiad z polskim biegaczem maratonczykiem i on stwierdził , ze nie ma zadnego zagrozenia dl a stawów i zacheca wszystkich do biegania dzisiaj mnie troche jedynie bolą kostki po wczorajszym dniu Dlatego n ie wiem czy dam rade biegac , ale na przewno przejde na pieszo 6 km Biegi będą jutro

Gość prawi  114
nie mam takiej kondycji by przebiec 5 km bez przerwy.. dałbym rade 2 km .. Ale n a pewno byłbym niezle zmęczony i musialbym zakonczyć trening .. A nie o to chodzi .. Treniong ma byc urozmaicony dzieki temu jesnią moja forma bedzie jeszczy wyższa i będzie nieżle

Gość prawi 114
na pieszo przejde łacznie dzisiaj 8 km mam juz w glowie plan trasy jaka zrobie kostki chodzenie wytrzymają.. Ale nie bede ich forsował . .Musze dac dzien odpoczynku od biegów .

Gość prawi 114
Treniong ma byc urozmaicony dzieki temu jesenią moja forma bedzie jeszcze wyższa i licze na to zę marzenia sie spelnią

Gość gość
CZYLI JAKIE MARZENIA?

Gość prawi 114
trening biegowy moze trwac od maja do konca wrzesnia . wtedy zmniejsza sie szansa na przeziebienie czy czy lekarza ja chorowalem ostanio 8 lat temu .. nie łapie przeziebien bo unikam zimna wazne by sie nie spocić . .Zima tylko chodze na pieszo po 7 km dziennie ale biegac sie nie odważe

Gość prawi 114
CZYLI JAKIE MARZENIA? o fajnym życiu w którym nawet przez sekundę sie nie nudzę W pracy czlowiek nudzi sie jak śmieć

Gość prawi 114
zresztą w szkole tez niezle sie nudzisz hehe okej za godzine lece na dzialkę . . Moze tam cos potrenuje

Gość prawi 114
, zerwe jakas truskawe , niedawno sie zaczęły

Gość prawi 114
na dzialce jest telewizor , radio ..Niczego nie brakuje

Gość gość
Ja sporo biegam ostatnio, ale coś mnie stawy zaczynają boleć..

Gość Marcin M23
Jeżeli po mieście biegasz to nic dziwnego, ja też na początku treningów (biegam teraz długodystansowo) miałem bóle. Dopiero jak pomyślałem o tym, żeby jakoś temu przeciwdziałać i skupiłem się na regeneracji stawów udało się ich pozbyć. Regularnie suplementuje Artikon MSM i dzięki temu stawy mają odpowiednie warunki do regeneracji

Gość LionK
Szukam suplementu na stawy, ale dla moich rodziców i stąd pytanie - nie ma żadnych problemów jak dłużej się tego o którym napisałeś używa? Sporo ma pozytywnych opinii, ale muszę się upewnić przed zakupem

Gość Marcin M23
Według mnie można go stosować bez problemu nawet dłuższy czas - ja ponad miesiąc go łykam i żadnych skutków ubocznych nie zauważyłem.