Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam już 17 lat i jeszcze nie uprawiałam seksu. Jestem mocno sfrustrowana

Polecane posty

Gość gość

Mam duże powodzenie ale jednak jeszcze nie poczułam tego właściwego faceta w sobie. Dopiero sprawdzałam ustnie kilku starszych i kilku młodszych, na razie dalej się nie posuwam i na więcej nie pozwalam. Myślę, że przed 18 to zrobię, bo moje rówieśniczki już zaczynają się ze mnie podśmiewać ale muszę znaleźć tego właściwego.

Gość gość
nie bedzie nigdy tego właściwego :) i tak zostaniesz samotną matką albo rozr****ną rozwódką :)

Gość gość
Nie badź taka wybredna. Pierwszy raz to tylko introdukcja i po nim będziesz miała wielu partnerów. Ten pierwszy nigdy nie jest tym ostatnim.

Gość gość
A skąd jesteś chętnie Cię przelece??

Gość gość
17 to rzeczywiście późno w tym wieku powinnaś już to zrobić z minimum pięcioma tak jak ja w wieku 18 ale wtedy był inne czasy i zaczynało się późno.

Gość gość
Dziffka

Gość gość
Autorko nie musisz robic tego co kolezanki, zaczekaj aż znajdziesz tego wlasciwego. Pozdrawiam.

Gość gość
do ślubu za czekaj

Gość gość
Śmieszy mnie taki "kult" pierwszego razu. Przecież to tylko seks. Z kim byś tego nie zrobiła z takim podejściem po czasie będziesz żałować.

Gość gość
Dlaczego ma żałować? Czasem ten pierwszy raz jest bardzo fajny i pamięta się go całe życie.

Gość gość
Nie patrz na swoje kolezanki,ktore pozbyly sie cnoty ,jakby bylo to cos zlego,a tak nie jest. Nie spiesz sie ,tym bardziej ze jestes jeszcze mloda i masz czas na sex . Piszesz ze powodzenie masz u chlopcow ,wiec mozesz wybrac sobie czlowieka ,ktorego pokochasz i z pewnoscia bedzie to z uczucia a nie z przymusu,ze musisz pozbyc sie cnoty ,bo kolezanki juz to robily,nigdy nie mysl w ten sposob. Napewno przyjdzie odpowiedni moment i bedziesz wiedziala ze tego chcesz ty ,a nie twoje kolezanki.:)

Gość gość
Nie masz sie co spieszyć.Ja zdecydowałam sie dopiero na to w wieku 19 lat i naprawdę nie żałuję.Jestem nadal z tym samym chlopakiem i jesteśmy bardzo szczęśliwi.Ty też trafisz na swojego i stworzycie fajny związek.A te co sie spiesza to muszą potem zajmować sie dziećmi i zostają młodymi matkami.