Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bintina

Czy wasz mąż, partner ogląda się za innymi w waszej obecności?

Polecane posty

Gość gość
Moj niestety tak. Jak Mija nas dziewczyna lub nawet idzie druga strona ulicy, ja wtedy patrzę na niego - on zawsze sie gapi:/ wtedy zawsze mu mowię, żeby sobie czasem karku nie skręcił:/ czesto robi tak, ze rzuca spojrzenie na inna, mówi do mnie, potem jeszcze pare razy sie popatrzy wciąż do mnie mówiąc:/

Gość gość
No cos ty.Tylko wiochmen robi cos takiego.

Gość gość
Razem ogladamy :P

Gość gość
20:22 Uwazaj, bo jeszcze kiedys wyjdzie, ze ta Twoja przyjaciolka i Twoj facet doprawiaja Ci rogi...takich przypadkow jest duuuuuzo. Jesli przyjaciolka jest brzydsza od Ciebie to ok

Gość gość
Moja przyjaciolka jest moja. Spedza czas ze mna a nie z moim facetem. nie napisalam ze mam 100% zaufanie do takich relacji ale ze obserwujac mojego chlopa mam wrazenie ze jakbym mu adriane lime wstawila do lozka to by poszedl spac. Nie jestem jednak na tyle glypia by pakowac mu czy to przyjaciolke czy lime do lozka;)

Gość gość
Miałam kiedyś takiego faceta co się wiecznie gapił na inne, zwracałam uwagę, obrażałam się tłumaczył że to silniejsze od niego, odruch bezwarunkowy ale z czasem zdradził . Nie wiem czy to był pierwszy raz czy kolejny ale fakt ze był babiarzem.