Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet to idiota kupił juz 7 mieszkań i chce kupić następne

Polecane posty

Gość gość

Mamy dziecko i zamiast pieniądze wkładać w dziecko on woli nieruchomości. Kupił już 7 niby wszystko wynajmujemy innym ale według mnie to chore.Gdy z nim o tym gadam on ucina rozmowe mówiąc mi że nie mam pojęcia o finansach i że kiedyś mu za to podziękuje. Fakt faktem że on zarabia bardzo dobrze ponad 10 tysięcy ale mógłby więcej pieniędzy dawać na rodzinę.Jak to uwas wygląda?My żyjemy za raptem 3000zł miesięcznie a reszte wydaje na te głupie mieszkania.

Gość gość
prowo, ale 7 mieszkań to już mała przesada :D

Gość gość
Coś doradze,niech kupi jeden hotel i wszyscy będą zadowoleni, czyż nie?:D

Gość gość
I ma rację. Ty nie.

Gość gość
I mógł ci kupić nowego iphone'a czyż nie? albo wycieczkę zagraniczną...byle przepieprzyć...wróć!...tzn..."wydać na rodzinę".

Gość gość
7 mieszkan na wynajem przy zarobkach 10 000pierwsza bajka,kolejna bajka,wynajmujac 7 mieszkac zyjecie za 3000?kredyty nie maja zabezpieczenia przy tak niskich zarobkach.Tak to jest jak die kleci prowo,totalnie jue znajac realiow buahhhhhha

Gdy z nim o tym gadam on ucina rozmowe mówiąc mi że nie mam pojęcia o finansach x Ma rację :P Uznam to za provo...w przeciwnym razie rzekłabym że jesteś ograniczona.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec jaki o ma do ciebie stosunek, co mysli co czuje, i czy bedzie kupowal więcej tych mieszkań a także co zrobić aby słuchał co masz do powiedzenia, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Slabe to provo,ale jakby co,to ja obchodzi co gosć robi z wlasnymi pieniędzmi?

Gość gość
I tak umrze goły. Do grobu tych mieszkań nie zabierze. Prowo, wiem, ale bym się wkurzyła, jakby mi facet walił takie protekcjonalne gładki.

Gość gość
Fajny zapobiegliwy facet..... Do grobu mieszkań nie weźmie ale zostawi je potomkom... nieźle

Gość gość
W sumie nieźle. Ja mam 5 ale generalnie widzę zmiany na rynku. Wynajmują się tylko te najmniejsze i głównie dla ukraincow. Zastanawiam się nad 6 ale sam nie wiem.

Gość gość
nie truj, jak kupi 77 mieszkań to sie odezwij, póki co, nie szpanuj swoja umysłową biedotą.

Gość gość
Z idiotą jesteś ?!