Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym najlepiej smarowac blizny po trądziku ?

Polecane posty

Gość gość

?jakieś peelingi bo ta maść cepan nadaje się do podcierania d**y

Gość gość
Blizny po trądziku należy usunąć w sposób laserowy, jest to jedyna tak skuteczna metoda. Dzięki zabiegowi pozbędziesz się blizn, raz na zawsze. Polecam wykonanie zabiegu w Klinice Dr Legrand, tam kadra wykwalifikowanych specjalistów zadba o twój komfort nie tylko fizyczny jak i psychiczny.

Gość gość
Mi na blizny po trądziku pomogły zabiegi dermapenem ze specjalnymi ampułkami. Polecam gabinet w Poznaniu, który wykonuje takie zabiegi, bo jestem bardzo zadowolona z efektów www.beautypremium.pl

Gość gość
Chce domowe to najlepszy sposób

ja na przebarwienia potrądzikowe używam kremu La Roche Posay Effaclar duo +. Już po tygodniu stosowania zauważyłam poprawę.

Gość gość
Najlepiej idź do salonu kosmetycznego, tam na pewno świetnie doradzą Ci w sprawie zabiegów. Ja chodziłam do http://beloved.pl/ - moja cera wygląda bez porównania lepiej.

Gość larosa18
A czemu sądzisz, że domowe to najlepsze? Właśnie wcale niekoniecznie. Co z tego jak może trochę zaoszczędzisz, ale co z tego jak efekty będa znikome albo żadne? Ja też się długo wzbraniałam przed medycyną estetyczną, a całkiem niepotrzebnie. U mnie wykonywano zabieg PRX-T 33. Prosto, bez igieł, bezboleśnie, a rezultaty super. Czasami naprawdę warto zaufać specjalistom :)

Gość Glinka_7
Faktycznie, najlepiej poradzić się u źródła. Ze swojej strony mogę Ci polecić krakowską Vici Clinic, na ul św. Sebastiana, wykonałam już tam kilka różnych zabiegów, a wiem, że mają też laser ResurFX do blizn na twarzy : http://www.vici.clinic/krakow-redukcja-blizn

Gość gość
w aptece sa masci na blizny np cepan

Gość gość
na moje blizny nie pomagała mi żadna masc, ja musiałam usuwac laserowo w klinice mediart clinic w Poznaniu. teraz buzie mam gładką i jędrną :)