Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż miał romans z przedszkolanką jak ją zniszczyć?

Polecane posty

Gość gość

Mąż miesiac temu wdał sie w romans z przedszkolanką. Bez komentarza. Nie do konca jednak to sie zakonczyło, bo ona nadal do niego pisze,czulosci. Mąż chyba nie umie ostatecznie pozbyc sie jej z życia,powiedziec odwal sie. Ona sie chyba zakochala. Napisałam jej info na fb z konta znajomego aluzje ,ze "Poszukaj sobie kawalera, bo zonaci biorą tylko inne jako odmiane, odskocznie od nudy" Ona nadal pisze do mojego męza. Moge ją postraszyc,ze zniszcze jej opinie w gronie nauczycieli?

Gość gość
Miej godność kobieto!!!

Gość gość
Godności to ją pozbawił mąż wdając się w romans z przedszkolanka :o

Gość gość
Postraszyć możesz wszystkim. A czym męża straszysz?

Gość gość
I jej pewnie naobiecywał,ze wezmie rozwod

Gość gość
a Ty autorko jaki masz zawód?

Gość gość
łechłech łech, po co ci chłop co nie umie skończyc?taka fajna jest ta żałosna peesda za która wyszłaś, że za niego wszystko załatwiasz?

Gość gość
Pytam bo oni mają prawo ochrony. Niebawe bedzie uczyła dziecko mojej siostry,troche jej wspolczuje. Wiem,ze pewnie chcialaby mego męża na stałe. nie o mego męża mi chodzi, ktory pewno sie głupio zauroczył i mu przeszło Chodzi o nią,ze chce by moj mąż odemnie odszedł,chce rozbic moje malzenstwo,

Gość gość
nikt nie chce twego męza na stała poza taka nieudacznica jak ty, po co komu takie byle co?

Gość Igor Strawiński
Wy głupie peezdy zawsze mobilizujecie się do walki po zdradzie, zamiast być po prostu dobrą żoną.

Gość gość
Nie chodzi mi tu o zdrade, powody i romans. Chodzi mi o to,ze ona cos do męża czuje. Nie odpuszcza. chce mieć z nim kontakt. Mąż albo nie umie jej odrzucić całkowicie, albo też coś do niej czuje. Chce ją przestraszyć tak,zeby sama sie odpier..... od mojego męża. Zeby zobaczyła,ze jest tylko kochanką, ze tylko była odskocznią. Podpowiedzcie,co mam zrobic

Gość gość
nic nie zrobisz, bo i twoj maz i ona chca byc razem, i miec kontakt a ciebie maja gleboko w peezdzie

Gość gość
W pierwszej kolejności postrasz męża

Gość gość
Ale po co ma straszyć męża, jak on nic złego nie robi. Leczcie się.

Gość gość
pewnie niebawem będziesz byłą żoną

Gość gość
Jej nie przeszkadza ze maz mial kochanke, biedny misio pewnie zostal zmuszony do romansu a teraz ta suka nie chce sie odczepic :D. Ona bedzie sie cieszyc jak skoncza ta znajomosc a za jakis czas maz znowu znajdzie kolejna do bzykania na boku. Ale co tam, bedzie kochanki odpedzac, nastraszac, toczyc wojny o misia zamiast sama kopnac go w d...e. A mezus bedzie sie tylko smial I dalej zdradzal. Autorka nie ma Godnosci, nie wie co to honor. No ale ,, to tylko nic nie znaczace skoki w bok" :D. Desperatki bez godnosci wszystko wybaczaja byleby mezus nie odszedl.

Gość gość
O matko. Wiele jest kobiet co wybaczają romans, moze miały wine i teraz chca to naprawic. On do niej nie pojdzie, ale martwi mnie to,ze oni chca miec ze sobą kontakt. Nie martwi cie to? Opinie nauczycielce latwo zniszczyć, smiało.

Gość gość
przecież to nie wina przedszkolanki a Pana k****a meża on był chetny na skok w bok nie byłaby przedszkolanka to inna..

Gość gość
Następna durna zonka , zamiast mieć pretensje do męża to ona dziewczynie chce nauprzykrzac :-D TO TWÓJ MĄŻ CI COŚ PRZYSIĘGAŁ nie ona. Jak on będzie miał jaja to utnie kontakt...no chyba że wcale mu na tym nie zależy..a jeśli tak- to nie zależy mu na Tobie.

Gość gość
Powiedzialam mu,ze nie zycze sobie kontaktu z nią przy mnie, tak jak kiedys. Zaakceptuje ją pod warunkiem,ze nie bedzie namawiala go na spotkania i kradła czas naszej rodzinie. Co to znaczy nie zalezy mu na mnie? Jakby mu nie zależalo juz dawno bym widziała pozew ,prawda?

Gość gość
Nie chce z wami pisac o zdradzie i przysiegach Chce by nigdy do niej nie wracał i ją olał. Chce by sie odczepiła.Jak to rozegrać,zeby sie wystraszyła

Gość gość
Wejdz sobie do przedszkola kiedy jest tam sporo rodziców ( początek lub koniec dyżuru ) i zrób małą awanture; Umieść jakiś ciekawy wpis na stronie przedszkola; albo na forum miasta w którym mieszkasz w dziale edukacja :-)

Gość gość
18.51 ale Ty durna jestes. Nie wiesz, ze moze siedzi z Toba z wygody? Ugotujesz mu, posprzatasz, dasz d...y a kiedy zechce przeleci tamta...taka ,,roznorodnosc" hehe. A Ty jestes bezpieczna przystania, bo jesli kochanka go oleje to musi miec gdzie sie spuscic, a wie ze ma zonke bez godnosci co mu wszystko wybaczy i bedzie czekac na niego z obiadkiem. Jesli Macie dzieci to pewnie nie chce placic alimentow, zreszta rozwod z orzeczeniem o jego Winie drogo by go kosztowal. Czysta kalkulacja. Dlatego nie zlozyl pozwu. A jesli nie macie dzieci to tylko lepiej, latwiej by Ci bylo sie rozwiesc. Ale Ty nie odejedziez, bedziesz znosic kolejne jego zdrady, jak nie z przedszkolanka, to z Inna. Jak lubisz takie gowniane zycie z jego pseudomiloscia to sie mecz I siedz z nim.

Gość gość
Haha wpis na forum. Umowa o pracę nie zabrania romansu z ojcem dzieciora :-D

Gość gość
A powiedzcie mi czym sie roznią 'alimenty" od placenia na dzieci w trakcie malzenstwa. przeciez daje ci na zycie co?

Gość gość
Ona sie wogole mnie nie boi. Nic . Czuje sie zbyt pewna,ale nie wiem czemu. Mąż o niej złego słowa nie powiedział. Nigdy,ze to kur....szmata,ze odpowiadala na jego podrywy,ze sie zakochała. Mąż bierze cala wine na siebie. Okres w domu jest straszny. Ale jestem silna bo wiem,ze dla meza alimenty i koszmar rozwodu nie na ręke wiec wiem,ze nie odejdzie. Ale ona kradnie jego czas.. Wiem to.

Gość gość
Ojej,to znowu ty.Ta od provo o znajomej lub kolezance,ktora zauroczyła sie niby jej mężem. No słabo piszesz te prowokacje.Ktora to juz z rzędu w krotkim czasie?!

Gość gość
A co sie nią przejmujesz skoro mąż od ciebie nie odejdzie? Ona stanowi dla ciebie zagrożenie?

"Poszukaj sobie kawalera, bo zonaci biorą tylko inne jako odmiane, odskocznie od nudy" x Tak sobie tłumacz swój brak godności i honoru.

Gość gość
Tak sie koncza wszystkie romanse. Mąż wraca do zony choc jej nie szanuje. A one wierza,ze są lepsze bo sie nie rozwiedzie. Utrzymuje z nia kontakt bo ją lubi, bo mu sie podoba. Czy odejdzie?Watpie.